Barfiks hariç hiçbir harekette sırtımı hissetmiyorum

Geniş tutuş lat pulldown veya cable pullover yapın hocam ama hareketi yaparken form ve hissiyata önem verin sırt kaslarını çalışırken hissetmek zordur genelde , ekstra tavsiye negatife önem verin esnetmeyi iyi yapın özellikle sırt günlerinde

Beslenmeye dikkat ediyor musun 6 ayda 30kg cable row hiç normal değil haftada kaç gün spora gidiyorsun programını atsana bi birde doğru formları öğrenebildiğine emin misin
hocam genelde direk protein ne varsa yiyofum öğlen akşam tavuk pilav aburcubur yoktu yani full tavuk göğsü yeşillik az çok row hep bicepse vuruyor yani doğru formları hocalara sorduğumdada doğru yapıyorsun dedi ağırlıkları değiştirdim aynı bicepse vuruyor

hocam genelde direk protein ne varsa yiyofum öğlen akşam tavuk pilav aburcubur yoktu yani full tavuk göğsü yeşillik az çok row hep bicepse vuruyor yani doğru formları hocalara sorduğumdada doğru yapıyorsun dedi ağırlıkları değiştirdim aynı bicepse vuruyor
Doğru formda sırt bel arası boşluk olması lazım S harfine benzer durman lazım ytden doğru forma bak ona göre yap sadece protein yeme antreman sonrası karbonhidratını eksik etme yaklaşık ne kadar protein karbonhidrat alıyosun makro değerleri takip etmeye çalış

Doğru formda sırt bel arası boşluk olması lazım S harfine benzer durman lazım ytden doğru forma bak ona göre yap sadece protein yeme antreman sonrası karbonhidratını eksik etme yaklaşık ne kadar protein karbonhidrat alıyosun makro değerleri takip etmeye çalış
teşekkür ederim hocam pişmiş daha kolay oluyor öylentartsam olur mu illa çiğ mi

Haftada kaç gün yapıyorsun program varsa atsana yoksa kafana göre mi hareketleri yapıyorsun
program var eskiden pzt göğüs tricep
salı sırt biceps
çarşamba bacak ve omuz
ama 2-3 aydır gitmediğim için fullbody geçtim başlangıc 1-2 gün yazıyor ama 3 yada 4 gün gitmeyi planlıyorum

Ekler

• IMG_3192.webp
    IMG_3192.webp
    52.9 KB · Hit: 11
  • IMG_3193.webp
    IMG_3193.webp
    53.6 KB · Hit: 13
  • IMG_3194.webp
    IMG_3194.webp
    51.9 KB · Hit: 12
  • IMG_3195.webp
    IMG_3195.webp
    54.5 KB · Hit: 12
program var eskiden pzt göğüs tricep
salı sırt biceps
çarşamba bacak ve omuz
ama 2-3 aydır gitmediğim için fullbody geçtim başlangıc 1-2 gün yazıyor ama 3 yada 4 gün gitmeyi planlıyorum
1757864982192.webp

güray aydın hipertrofi programı ben bunu uyguluyordum baya da memnundum sadece göğüs gününde dumbell presslerin yerine bench ve incline chest press yapıyordum sırtada ekstradan front raiese eklemiştim istersen bunu da bir deneyebilirsin hareketleri hangisinde daha doğru formda yaptığını düşünüyorsan ona göre şekillendirmeye çalış

Alıntıyı görüntüle
güray aydın hipertrofi programı ben bunu uyguluyordum baya da memnundum sadece göğüs gününde dumbell presslerin yerine bench ve incline chest press yapıyordum sırtada ekstradan front raiese eklemiştim istersen bunu da bir deneyebilirsin hareketleri hangisinde daha doğru formda yaptığını düşünüyorsan ona göre şekillendirmeye çalış
teşekkürmederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri