Arama sonuçları: *

1. ZEO.

16 yaş gym için vitamin önerileri

ne yesem de kilo alamıyorum diye bir şey yok. Sıkı antrenman yaptıktan sonra kilo alırsın
  2. ZEO.

Sporda 2. ay'ım Almam Gerekenler Nedir?

Onu bilmiyorum ama 2-3 gün civarı sürer gibi
  3. ZEO.

3 marka creatine kullandım (bigjoy, hıq, ocean) en verimlisi hıq oldu hocam 3 senedir vücud geliştirme ile uğraşıyorum ben yararını görmediğim bir şeyi önermem sonuçta sponsorum falan değiller alırsın almazsın orası sana kalmış 1738436084 Ben uygun fiyatlı diye önerdim açıkcası aromasız olan da...
  4. ZEO.

o zaman omega 3 e devam edebilirsin https://takehiq.com/collections/kampanya/products/hiq-creatine-360g birde HIQ da indirim var 390TL sepette at kenara bir tane dursun kaliteli markadır ocean dan daha iyi
  5. ZEO.

multivitamin, omega 3 bu ikisinden başka vitamin almana gerek yok şu anda ama balık tarzı ürünler yersen daha faydalı senin için
  6. ZEO.

bcaa kadar gereksiz bir suplement daha yok tamamen paranızı almak için çıkartılmış daha sporda 2.ayım diyorsun bu kadar suplemente gerek yok creatine de gerek yok aslında zaten daha sporda yeni olduğun için vücudun hızlı gelişecektir ileriki zamanlarda kullanabilirsin ve bunuda sürekli değil...
Top Bottom