Neler Yeni

16 yaş gym için vitamin önerileri

gevitter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
merhabalar,
16 yaşındayım 1 yıldır spora gidiyorum fakat şimdiye kadar hiç suplement vitamin gibi hiçbirşey almadım. Bir süredir gelişme görmüyorum (besin olarak protein ağırlıklı yiyorum tabii ki boyum 187 kilom 65 yağ oranı %10 kas oranı %50 ölçüm yapıldı bu kilo beslenmeden kaynaklı değil konusu açılmışkende sorayım şöyleki ben ne yesem içsem kilo alamıyorum 65 kiloda kalıcı değil 63e düşüyorum tavsiye edebileceğiniz şeyler olabileceğini düşünüyorum) hiçbir şekilde toz vitamin takviye bir şey almadım arkadaşlar ve zaten toza ailemde karşı toz dışında önerebileceğiniz şeyler olursa sevinirim ve bunları nasıl ne zaman ne amaçlı kullanabilceğimi söylerseniz çok sevinirim, herkese iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bütçem aman aman değil en fazla 1k çıkabilirim daha sonra yavaş yavaş bütçeyi arttırabilirim

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
berkay
merhabalar,
16 yaşındayım 1 yıldır spora gidiyorum fakat şimdiye kadar hiç suplement vitamin gibi hiçbirşey almadım. Bir süredir gelişme görmüyorum (besin olarak protein ağırlıklı yiyorum tabii ki boyum 187 kilom 65 yağ oranı %10 kas oranı %50 ölçüm yapıldı bu kilo beslenmeden kaynaklı değil konusu açılmışkende sorayım şöyleki ben ne yesem içsem kilo alamıyorum 65 kiloda kalıcı değil 63e düşüyorum tavsiye edebileceğiniz şeyler olabileceğini düşünüyorum) hiçbir şekilde toz vitamin takviye bir şey almadım arkadaşlar ve zaten toza ailemde karşı toz dışında önerebileceğiniz şeyler olursa sevinirim ve bunları nasıl ne zaman ne amaçlı kullanabilceğimi söylerseniz çok sevinirim, herkese iyi forumlar

bide bütçem aman aman değil en fazla 1k çıkabilirim daha sonra yavaş yavaş bütçeyi arttırabilirim
ne yesem de kilo alamıyorum diye bir şey yok. Sıkı antrenman yaptıktan sonra kilo alırsın

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Onur Yücel
merhabalar,

1.si ne yesem kilo alamıyorum diye bir şey yok yeteri kadar yemiyorsun demem ki. Daha fazla yiyeceksin. İştah sorununu minumuma indirmek için hızlı sindirilen şeyler ye. Baldo pirinç gibi.
2.si vitamin mineral değerlerini git dahiliyeye ölçtür. Öyle al. Kafana göre alınmaz onlar.
Omega 3 ü alabilirsin ama her gün somon , uskumru vs yemiyorsan her gün omega 3 almanda sakınca yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: ZEO.
Top Bottom