Arama sonuçları: *

1. A

Spor hakkında sorularıma tavsiye arıyorum ?

ilk sorunun cevabını bende arıyorum
  2. A

Boks eldiveni tavsiyesi (Profesyonel Eldiven)

eldiveni bilmiyorum ama sana kendi tavsiyemi söyleyim 4-5 yıldır kickboks yapıyorum profesyonel boksörlerin kullandığı eldivenleri alırsan hata yaparsın. mümkün olduğunca hafif ve orta boy bir şey al fazla para vermenede gerek yok başladığımdan beri aynı eldiveni kullanıyorum yumruk atarken olan...
  3. A

Omuz sakatlığım gitmiyor

yokuş aşağı düşüp kolumu vurdum abartısız 2 ay ağrısını çektim bide omuz daha ciddi 2-3 haftada geçmesini bekliyosan
  4. A

Sizce tekvando mu kick boks mu?

eldiven ve bandaj. kask dizlik gibi şeylerin zaten spor salonunda olması lazım size aldırmaya çalışırlarsa gitmeyin o salona dandik bir yere gittiğim halde hepsi var
  5. A

hocam saatlik 140tl verebilcek durumda olsam spor salonunu satın alırım zaten. aylık 140 veriyorum + kart parası. kaliteli yerlerde genelde haftalık veya yıllık alıyor parayı çevrenizdeki yerlere gidip konuşun gitmeden öncede gidip bi gezin ekipmanlar ne alemde
  6. A

yerine göre değişir 140 veriyorum ben kaliteli bir yere gitmek istersen 250'den falan başlar tahminimce
  7. A

4 sene kickboksa gittim kesinlikle kickboks diyorum. kavgada en önemli şey yumruktur çoğu tekme gerçek hayatta işe yaramıyor malesef sen adama döner tekme atana kadar adam bacağını tutup seni yere serer
  8. A

poligon fiyatları ve şartları neler?

atış başı değil ben 24 tl vermiştim 10 mermiye şimdi ne kadar bilmiyorum düzeltme: havalı tüfek 7 mermiymiş gittiğim yerin yorumlarına baktım ben yanlış hatırlamışım
  9. A

bilmiyorum ankarada oturuyorum birkaç kere arkadaşlarla gitmiştim biraz araştırdımda veli izni gerekiyormuş bu kuralın fazla ciddiye alındığını sanmıyorum kameralardan bakıp kimliğimizi teşhis etcek halleri yok sonuçta. gitceğin yere sorman daha iyi olur bu arada ankaradaki fiyatlarla...
  10. A

tüfek tabanca? 1664565525 hayır arkadaşlarımla gidiyoduk bende 16 yaşındayım
  11. A

Paten onerisi istiyorum

300 liralik pateni 4 sene kullandım tabi şimdi 300 lira değilde yani iyi paten bulursun 1k'ya bence
  12. A

kılolu olupta kılo veren arkadaşlarım varsa yardımcı olabılırmısınız

aslında bişeyin yok normal kilon var belki biraz yağ sıkıntın vardır kilolu gösteriyodur seni. spora başlayıp kas yaparsan bişey kalmaz
Top Bottom