Arama sonuçları: *

1. A

Merhaba 5 Buçuk Aydır Düzenli Spor Yapıyorum Sizce Nasıl Devam Etmeliyim

bilmiyorum bana eskiden öyle oluyordu 2 sene önce yeni yaptığım zaman göğüs çalıştıktan sonra 1 hafta hissediyordum kol çalıştığımda hareket ettiremiyordum sadece antrenman sıklığını arttırdım ve daha çok yapmaya başladım azaldı ağrı kaslarını çok çalıştırdığında antrenman sonrası günlerdeki...
  2. A

gelişme göstermesem devam etmezdim ama yaklaşık 2 yıldır yapıyorum ama 5.5 aydır bu programda düzen yakaladım ondan önce sınav haftaları ve ramazanda ara vermek zorunda kalıyordum
  3. A

ama zaten aynı kasları ardarda çalışmıyorum sadece pazartesi salı ardarda kol ve sırt denk geliyor o sıkıntı bence sadece
  4. A

biliyorum 5x5 i daha önce uygulamıştım bence de iyi ama izole hareketler de yapmak istiyorum
  5. A

çok vaktim oluyor bu yüzden böyle yapıyorum ama zaten temel hareketleri önce yaptığım için temel hareketlere bi zararı olcağını düşünmüyorum izole hareketlerde 2 dk temellerde 3 dk civarı dinleniyorum
  6. A

Daha önce de spor yapıyordum ama yarım yamalak size spor programımı ve 1 RM lerimi söylücem sizce programı değiştirmeli miyim ne yapmalıyım kaç tekrar devam etmeliyim Temel Hareketleri 4x6 izole olanları 4x10 ya da 4x12 yapıyorum Parantez içindekileri süper set halinde yapıyorum sizce nasıl...
  7. A

Bu Fitness Programı Nasıl

Merhaba 2 yıldır spor yapıyorum size bir program paylaşacağım acaba iyi mi? Parantez içinde yazdıklarımı süper set olarak yapıyorum bayadır kullanıyorum bu programı devamlılık sağlayabildim.
  8. A

Sporda düşük kg çok tekrar mı, çok kg düşük tekrar mı?

Merhaba bench press, Deadlift, Bentover Row, Squad gibi hareketlerde hem güç artışı hem de kas artışı istiyorsak kaç tekrar yapmalıyız ben bu hareketleri 4x8 yapıyorum ama bu hareketler dışında dumbell bench press ve benzeri dumbell ile göğüs hareketleri, curl hareketleri, triceps hareketleri...
  9. A

Sporda ne zaman yemek yenir

Yersem ne olur
  10. A

evde yapıyorum da bazen zamanım olmuyor
  11. A

Merhaba bir kaç soru soracağım yemeği ve protein tozunu spordan önce mi sonra mı almalıyım kreatini de aynı şekilde ne zaman almalıyım ve spor yaparken yemek yenir mi ?
  12. A

bu Fitness Programı iyi mi?

koruyorum kilomu. 2500 - 3000 arası kalori alıyorum haftada 6 gün kullanabileceğim bir program önerebilir misiniz 1672758707 Başta attığım programı azaltıp değiştirdim biraz iş yapar mı sizce 1672759941 Düşük tekrar derken kaç tekrardan bahsediyorsunuz bu hareketlerde 4x8 yapsam olur mu?
  13. A

Fitness ya da Powerlifting Program önerebilecek var mı?

Ben 3 aydır bu programda hafif değişikler yaparak devam ettim. dediğiniz programa bakacağım
  14. A

Fitness ya da Powerlifting Program önerebilecek var mı?

Merhaba 1.5 senedir spor yapıyorum haftada 6 günlük program önerebilecek varsa sevinirim ve şuan kullandığım bu program nasıl değiştirmeli miyim? Amacım kas kütlesi ve güç kazanmak
  15. A

2500 kalori civarı alıyorum ve program önerebilir misiniz?
  16. A

Önerebileceğiniz bir program var mı o zaman 1672692156 Böyle bir programdan daha çok verim alır mıyım? Önerebileceğiniz bir program var mı
  17. A

Kreatin nerdeyse 1.5 kat enerji veriyor baya iyi
  18. A

Teşekkürler 😀
  19. A

Aslında 1.5 seneden beri yapıyorum ama çok program değiştirdim en yararlısı bu oldu bu programda yaklaşık 3.5 saat spor yapıyorum ama abartmadan dinlenerek yapıyorum hareketten çalmıyorum eskiden kullandığım programlar 1, 1.5 saat civarı sürüyordu çok daha uzun süre kullanmıştım onları ama bu...
  20. A

Bilek yayı ağırlık antrenmanı kadar zorlamadığı ve fazla efor sarfettirmediğinden sadece 2 gün yapmıyorum haftada 1672687787 Fazla çalışmak kas kaybı yapıyorsa kısacağım programı
Top Bottom