Arama sonuçları: *

1. C

Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

biraderim keşke bende de böyle genetik olsa on numara ilerlemişsin asla bozma
  2. C

Creatin önerisi hangi marka

dostum monohydrat olduğu sürece marka fark etmiyor ben geçen hiq dan ucuza düşürdüm aldım hepsi aynı mevzu ucuz bulursan çek tavsiyem aromasız ve 200 mesh kolay dağılan bir marka al
  3. C

Boksör kırığı askere engelmi

geçmiş olsun bremin
  4. C

Boksör kırığı askere engelmi

kankam nasıl oldu vaka anlatır mısın
  5. C

Split program önerisi

dostum benchin yaşı olmaz ama istersen dumbell press veya machineda chest press yapabilirsin
  6. C

Split program önerisi

güray aydın hipertrofi kardeşim benim on numara program beni de iyi geliştirdi açıkçası ama sen başlayalı 3 hafta olmuş 1 aya tamamla bari en azından öyle geç bölgesele tüm kasların bir açılsın
  7. C

Arkadaşlar, galiba başardım.

usta eğer soldakiyle başlayıp sağa geçtiysen çok temiz ama direkt ikisi yakın tarihse ve 0dan başladıysan bu ufak değişim değil mutasyon her iki olasılıkta da tebrikler
  8. C

Fitness'a 1 Yıl Dayanabilir Miyim?

tamamen kolpa
  9. C

Spor salonunda ne yapmalıyım?

Kanka bir tık göbek vardır sende ben 174üm 67ydim 63.5a düştüm kaslarım da starter olduğu haldd
  10. C

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

tamamdır hocam sağolun şimdiden inşallah bu hareketi yanlış yapmam .d
  11. C

Fitness, vücut geliştirme ve powerlifting sorun cevaplayayım.

hocam ben bundan 3 yıl evvel (13 yaş) kolumu 8 yerden parçalı kırdım. Temmuz sonundan ekimin ortalarına kadar devam ettim ve faydasını da gördüm lakin halısahada aynı kolumun bileğini kırdım şımdı arada 6.5-7 hafta geçti (alçı çıkmasından ise 3.5-4) ve devam etmeye korkuyorum tekrar sıkıntı...
Geri