Proteinli besinlerin süt ile karışması demek geç sindirilmesi demektir. Yani kana geç karışacağı için sadece gece yatmadan önce içilebilir. (Casein protein tozu görevini görür.)
Tavsiyem whey protein kullanman.
Kas yıkımı zor olur. Yağ yakarken nasıl kas kaybediyorsunuz? Aç falan mı kalıyorsunuz, vücudun karbonhidrata ihtiyacı varken yemeyip en son kasınızdan mı besleniyorsunuz?
3 ayda gelişim almak için 50 kilo falan olup çok iyi beslenip sağlam antrenman yapmak lazım. Yinede 3 ay gibi rakamlar komik. Gelişim görürsün ama asla aman aman olmaz.
Ne alaka? Arkadaşın kullanmak istememe sebebi;
Hem dikkat dağıtmaması adına hem de terliyken ya da yorgunken telefona dokunmak istemiyorum ve bu yüzden telefonun kronometresini ya da herhangi bir telefon uygulaması kullanmak istemiyorum.
En temizi aşağıdaki ürün. Boynuna asarsın. Saat ve bilekliği sporda bende kullanmazdım. Db gelse patates olacak diye. https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-1UKEWDHY5I
Forumda günlük düzenli olarak açılıyor bu konu. Az araştırırsan onlarca yorum var, tüm soruların daha önce soruldu ve farklı kişiler tarafından cevaplandı.
Cardio yapma demedim, idman öncesi cardio yapma dedim.
Cardio spordan sonra yapılır. Nedenini ise söyledim.
Karbonhidratı azalt, şekeri ve yağı(zeytinyağ hariç) kes, protein arttır. Adam gibi idman yap, istikrarla spora git.