Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Definasyon mu bulk mu

Yaş kaçtı
  2. emirhan1234

Sizce hangisi mantıklı?

Hmm peki o zaman duruma göre eve aletleri alacağım teşekkür ederim
  3. emirhan1234

Sizce hangisi mantıklı?

Yaparım sence neden ev
  4. emirhan1234

Sizce hangisi mantıklı?

Herkese merhabalar ben spor salonuna gidiyorum fakat ay sonra üyeliğim bitiyor ve 3 aylık 950tl olmuş macfit vb. Değil ortalama bir salon sizce eve ağırlık seri alıp mı çalışmak mantıklı salona mı gitmek mantıklı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  5. emirhan1234

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

Hmm anladım bir arkadaş satıyor da fotosunu da o attı 800 dedi sitesinden alayım daha iyi mis gibi
  6. emirhan1234

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

Herkese merhabalar spor için protein tozu almak istedim de fotoğraftaki 800tl trendyoldaki de 800tl fakat tozun kendi sitesinde ise 557tl bunların aralarında bir fark var mı? https://www.trendyol.com/herbalife/rb-promax-zenginlestirici-spor-gidasi-1200-gr-p-333184866...
  7. emirhan1234

Msü spor yeterlilik testi nasıl oluyor?

var diye biliyordum ama çıkardılar sanırım
  8. emirhan1234

hmm anladım videoda çok güzel anlatılmış arkadaki müzik bile muhteşem 1669670178 şınavımı geliştirmeye çalışıyorum barfiksde oluyor mu?
  9. emirhan1234

hmm iyimiş umarım geçerim seneye
  10. emirhan1234

Herkese merhaba seneye msü ye gireceğim fakat fiziki yeterlikikte kaç tane mekik,şınav ve koşu yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  11. emirhan1234

fittnes için program önerisi?

herkese merhabalar 5 aydır spora gidiyorum fakat güzel bir program bulamadım program önerebilirseniz sevinirim boy 192 kilo 78
  12. emirhan1234

Sizce tekvando mu kick boks mu?

yani dışardan getirmem gerekmiyor aldırmaya çalışırlarsa gitmem
  13. emirhan1234

ekipman neler almam gerekir
  14. emirhan1234

Aylık mı yoksa saatlik mi 140 oluyor anlamadım
  15. emirhan1234

fiyatlar ne alemdedir sence? cidden yapmak istiyorum da şuan fittnes ile uğraşıyorum bunun üyeliği bittiğinde ona geçeceğim.
  16. emirhan1234

Onunla ilgili başka bir anım var onu yapmasam olur mu kavga anısı değil 1664653099 Kick boks yapayım en iyisi o zaman
  17. emirhan1234

Hmm anladım hocam duruma göre bakayım oraya pazartesi
  18. emirhan1234

Yani bana da öyle geldi çünkü tekvando da sadece tekme mantığı ile yapılan bir spor peki sence fiyatlandırmalar falan nasıldır hemen yakınımızda Bi yer var ama
  19. emirhan1234

Herkese merhabalar ben savunma sporuna gitmek istiyorum da sizce hangisi daha yararlı olur ve fiyatları vb. Nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  20. emirhan1234

Bursa Nilüfer xfit te olan var mı?

ne kadar ki istanbuldaki salonlar
Top Bottom