Arama sonuçları: *

1. f0ze

Ucuz protein tozu önerisi

"Ucun etin, yahnisi yavan olur" Fiyatlar arttı yapacak bir şey yok. Kalitesinden emin olmadığın bir şeyi almak, sağlığına zararlı olabilir. Benim eskiden takip ettiğim, ürünler 1000 T olmuş yani uçuyor....
  2. f0ze

Şınav ve mekik sonrası hamlama ağrısı nasıl geçer?

1-2 gün dinlen sonra tekrar yap 1 gün dinle gibi vs vs 15-20 günde düzelmeye başlarsın, sonra şiddetli ağrıların olmamaya başlar.
  3. f0ze

Evime 25 Dk Mesafeli Fıtness Salonuna Gidilir Mi ?

Boş iş bir salon ile anlaşıp yazılıp istediğin kadar antreman yapabilirsin. Dediğin çekilmeye değmez.
  4. f0ze

Evde Fitness Yapmak Doğru Karar Mıdır?

Ciddi anlamda düzenli antreman yapmayı düşünüyorsan salon şart gibi bir şey, ev içinde zor oluyor ve pek keyifli olduğu söylenemez. İlk ağırlık ekipmanımı 10-11 yıl önce almıştım. Yani şuan kendi tecrübeme göre spor ev içinde yapılabilir, ancak biraz sıkıcı ve yorucu olucaktır. Kilo işi çok...
  5. f0ze

şınav sayısı nasıl artar yaş ilerledikçe artar mı

Düzenli olarak her gün 30 şınav çekersen ve her hafta tekrar sayısını 2-3 fazla olarak arttırırsan, zamanla 60 şınav çekecek hale gelirsin.
  6. f0ze

Suplementler ve iğneler

Steroid kullanman için alt yapın olması lazım. Devamlı antreman yapıp, yapmayacağı kesin olarak belli olmayan biri için hiç bir Steroid veya takviye gerekmez. Antrenmanlara yeni başlayacak biri için hele ki bu kişi zayıf ise 2-3 ay düzenli antreman sonrası gerekli olursa takviye alırsın, olmazsa...
  7. f0ze

Barfiks tekrar sayısı nasıl arttırılır

Devamlı her gün çalışarak, daha çok barfiks çekip en son yorulduktan sonra asılı şekilde dayanabildiğin kadar durabilirsin. Bu asılı kalma olayını barfiks çektikten sonra tekrarlarsan zamanla gelişirsin. Örneğin 3 barfiks sonra asılı kalıp, yorulduktan sonra 2 dakika dinlenip 2-3 set halinde...
  8. f0ze

16.5 Yaşındayım Protein Tozu Almam Mantıklı Mı?

Dengeli beslenirsen yeterli, protein miktarını besinlerle karşılayabilirsin.
  9. f0ze

Spor implanta zarar verir mi

Bunu bize değil, doktora sorman gerekiyor.... 1646935345 Bu arada geçmiş olsun.
  10. f0ze

Spor salonunda agirlik kaldirirken yanmiyorum

Kolların güçsüz olduğu için olabilir.😉
  11. f0ze

Spor salonunda agirlik kaldirirken yanmiyorum

1 sette pek bir şey hissedemezsin, 3 set 12 tekrar, set araları 20 saniye mola yaparak daha mantıklı bir antrenman olur.
  12. f0ze

5 kg lik dambıl önerisi

Benim dambıllar da benzer genelde standart ölçüler veya birbirine yakın ölçülere sahip olmaları gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 9-10 yıl önce ben volkan spordan mağazadan almıştım diye hatırlıyorum.Hepsiburada linkini inceledim. Yorumlarda dambıl fotoğrafları bulunuyor. Kendiniz de ürün...
  13. f0ze

5 kg lik dambıl önerisi

Benim dambıllar 9-10 yıllık içi kum gibi bir toz ile dolu hala hakkını veriyorlar. Yorumlarına iyi bak çok dandik bir şey de alma paran boşuna gitmesin. En mantıklısı aslında demir döküm setlerde çok pahalılar.
Top Bottom