Neler Yeni

Suplementler ve iğneler

hongii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan SARITAŞ
Agacımlar testo alcam , bide peptit iğnesi hikayesi var aydınlatın azcık yaw

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Öncelikle aldığın 1 iğne seni götürmeyecek vücuduna da çok zarar verecek ve testo salgılanımın neredeyse bitecek.

Sana iğne ile ilgili her şeyi anlatırdım, ama alacak birine anlatmak da aptallık olur steroidi alan da aptallık yapar.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Supplement olarak her şeyi kullanabilirsin. Anabolik steroidleri eğer spor tecrüben 3 yılın altındaysa önermiyorum.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Steroid kullanman için alt yapın olması lazım. Devamlı antreman yapıp, yapmayacağı kesin olarak belli olmayan biri için hiç bir Steroid veya takviye gerekmez. Antrenmanlara yeni başlayacak biri için hele ki bu kişi zayıf ise 2-3 ay düzenli antreman sonrası gerekli olursa takviye alırsın, olmazsa almazsın. Hızlı gelişmek için Steroid kullanabilirsin, ancak kullanacağın ürünlerin kalitesi ne olur ? Değer mi ? Bence mantıklı olmaz. Yararından çok zararı olabilir. Çocuk oyuncağı değil, bu işler paranla rezil olmakta var. Profesyonel şekilde bir eğitmen ile konuşup detaylı bilgi alabilirsin. Salonlarda ki hocalardan bahsetmiyorum....

hongii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan SARITAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle aldığın 1 iğne seni götürmeyecek vücuduna da çok zarar verecek ve testo salgılanımın neredeyse bitecek.

Sana iğne ile ilgili her şeyi anlatırdım, ama alacak birine anlatmak da aptallık olur steroidi alan da aptallık yapar.
Yok sadece tavsiyelerinizi istiyorum direk gidip almak istemiyorum doğrularını yanlışlarını bileyim anlatırsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Supplement olarak her şeyi kullanabilirsin. Anabolik steroidleri eğer spor tecrüben 3 yılın altındaysa önermiyorum.
tavsiye sup var mı ?

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

hahaha steroid alan aptallık yaparmış

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Top Bottom