Suplementler ve iğneler

hongii

80+
Reaksiyon skoru
0
Agacımlar testo alcam , bide peptit iğnesi hikayesi var aydınlatın azcık yaw

Öncelikle aldığın 1 iğne seni götürmeyecek vücuduna da çok zarar verecek ve testo salgılanımın neredeyse bitecek.

Sana iğne ile ilgili her şeyi anlatırdım, ama alacak birine anlatmak da aptallık olur steroidi alan da aptallık yapar.

Supplement olarak her şeyi kullanabilirsin. Anabolik steroidleri eğer spor tecrüben 3 yılın altındaysa önermiyorum.

Steroid kullanman için alt yapın olması lazım. Devamlı antreman yapıp, yapmayacağı kesin olarak belli olmayan biri için hiç bir Steroid veya takviye gerekmez. Antrenmanlara yeni başlayacak biri için hele ki bu kişi zayıf ise 2-3 ay düzenli antreman sonrası gerekli olursa takviye alırsın, olmazsa almazsın. Hızlı gelişmek için Steroid kullanabilirsin, ancak kullanacağın ürünlerin kalitesi ne olur ? Değer mi ? Bence mantıklı olmaz. Yararından çok zararı olabilir. Çocuk oyuncağı değil, bu işler paranla rezil olmakta var. Profesyonel şekilde bir eğitmen ile konuşup detaylı bilgi alabilirsin. Salonlarda ki hocalardan bahsetmiyorum....

Öncelikle aldığın 1 iğne seni götürmeyecek vücuduna da çok zarar verecek ve testo salgılanımın neredeyse bitecek.

Sana iğne ile ilgili her şeyi anlatırdım, ama alacak birine anlatmak da aptallık olur steroidi alan da aptallık yapar.
Yok sadece tavsiyelerinizi istiyorum direk gidip almak istemiyorum doğrularını yanlışlarını bileyim anlatırsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Supplement olarak her şeyi kullanabilirsin. Anabolik steroidleri eğer spor tecrüben 3 yılın altındaysa önermiyorum.
tavsiye sup var mı ?

hahaha steroid alan aptallık yaparmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri