Arama sonuçları: *

1. ibrahimcancl

FİTNESS PROGRAMIM NASIL

belli bi sure haftada 1 yap diyorum eger ust vucuduna gore kucuk kalmaya baslarsa haftada 2ye cıkartırsın
  2. ibrahimcancl

FİTNESS PROGRAMIM NASIL

şuanlık 1 ay yetmedigini dusurursen 6ay sonra 2 yaparsın
  3. ibrahimcancl

FİTNESS PROGRAMIM NASIL

guzel yapılabilir boyle ama haftada 2 off yapsan daha iyi
  4. ibrahimcancl

FİTNESS PROGRAMIM NASIL

guray hipertroji yap. her yonluyle kotu ve gereksiz sacma sapan dolu bi program bu
  5. ibrahimcancl

Spor Yaptıktan Sonra Vücut Ağrısı Geçmiyor

2bucuk yıldır spor yapıyorum hala her idman gununden sonra kas agrısı cekiyorum bu gayet normal seninki yeni başladıgın icin ham agrısı olabilir onunda seviyesi bi yerden sonra azalıcaktır duzenli ve yeterli beslenip uyursan
  6. ibrahimcancl

Bel kası güçlendirme?

dogru teknik ve uygun ağırlıkta bir sey olmaz aksine kaslarını guclendirecegi icin bi sure sonra fıtık varsa o agrıyı hissetmemeye baslıcak
  7. ibrahimcancl

Bel kası güçlendirme?

ters mekik ve deatlift en iyi 2 haraket bel icin
  8. ibrahimcancl

Homegym için lat pulldown makinesi

bir barfiks demiri ve bir kaç çift db ile tricepslerini çok güzel geliştirirsin
  9. ibrahimcancl

Naturel kol kaç cm olur

44 45 görebilirsin yaptığın antrenmana beslenmene uykuna bağlı olarak
  10. ibrahimcancl

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

gene 6 tane şınav çok az en az 25 30 çekmesi lazım
  11. ibrahimcancl

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

imkansız gibi bir şey bende 75kiloyum 120bench atıyorum latpuldown fuıllememe 1 2 plaka kaldı ve 50 55 tane şınav çekiyorum
  12. ibrahimcancl

Spora 3 4 gün gitmemenin vereceği zararlar ne olabilir

ne demek reis dikkat et
  13. ibrahimcancl

bencede git kafa dağıtıyor yani güzel gitmek istemiyosan bile evde vücut ağırlıyla pumpla
  14. ibrahimcancl

dediğim gibi belki çok az kaslarındaki su miktarı azalır pump almadığın için onun dışında istesende bu süre diliminde kas kaybedemezsin
  15. ibrahimcancl

hiç bir şey kaybetmezsin 2 3 günden belki 3. 4. günde kaslarındaki su bir miktar azalır veya psikolojikmen ufak bi küçülmüşlük hissedebilirsin senin yerinde olsam giderdim çünkü gitmediğimde dahada çok pişman oluyorum
  16. ibrahimcancl

MUSTAFA YILDIZ VE ERTUĞ EVREKLİ KİMDEN DESTEK ALMALIYIM

ertug gevreklinin tecrübe ve bilgisine daha cok güveniyorum ama mustafa hocada asla kötü değildir
  17. ibrahimcancl

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

bu gainer yani genelde kilo alamayanların tercih ettiği karbonhidrat ağırlıklı bi supplement https://www.hardlinenutrition.com/whey-3-matrix-908gr-cilek senin alacağın bu
  18. ibrahimcancl

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

hardline içeriği bence daha iyi
  19. ibrahimcancl

Hiq bcaa türü önerisi ?

bir daha git bi kontrole ki zaten herşeyin iyiyse bir şeye ihtiyacın yok demektir creatinini al beslenmene para harca gelişmemen imkansız
  20. ibrahimcancl

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

1. ''supplement''ler naturelliği bozmaz 2. protein tozu bir takviye aynı bir c vitamini gibi 3. bütçeni söyle marka önerisinde bulunayım
Top Bottom