Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

Creatine Tavsiyesi Lazım.

Hocam hem insanı spora şevklendirir hem o pumpı görünce motive olursun her açıdan iyi gereksiz şekilde fazla tüketmediğin kötü marka kullanmadın sürece lazım şeyler zaten 21. yüz yıldayız protein tozu dediğimiz olay aşırı iyi bir şey tazen çoğu sporcunun söylediği gibi bunlar sihirli tozlar...
  2. itsmertkadir

Hocam protein ocean da kullandım fakat içeriği beni tatmin etmedi açıkcası creatinini kullanmadım whey proteini kullandım uygun fiyatlı gözüküyor fakat tamamen servi sayısı ile alakalı bir şey yani hardline de 908g 30 servis. Servis maliyeti 31.97 proteinocn da 16 servis, servis maliyeti 34.31...
  3. itsmertkadir

Hocam creatinde marka çok fark etmiyor tabi fark etmiyor derken ne olduğu belirsiz içeriği belirsiz dandik malları kast etmiyorum. Hardline bence en iyisi hiq hiç kullanmadım seven var sevmeyen var çok abartılan bi marka bence hiq. Hardline temiz kullanıyorum memnunum.
  4. itsmertkadir

fitness a yeni başlayan için tavsiye

Hocam tabi ki sporda yemek en önemlisi zaten her şey pahalı olduğundan size öyle yazdım. Yani illa protein falan diye takılmayın proteini az yediğiniz için gelişmeyeceksiniz diye bir şey yok. Yani standart olarak Tavuk Pilav önerebilirim onun harici protein odaklı olarak shakler var internette...
  5. itsmertkadir

fitness a yeni başlayan için tavsiye

Hocam yağlı şekerli tuzlu şeyleri yemeyi kesin aburcubur asitli içecekler vesaire onun harici de antreman yaparken acele etmeyin yaptığınız hareketi öğrenip doğru yapmaya bakın. Sakatlanırsanız iyi olmaz. Ekstra ağırlık takayım hızlı gelişeyim gibi düşüncelerde olmayın dediğim gibi hareketleri...
  6. itsmertkadir

bu Fitness Programı iyi mi?

aynen öyle zaten yemek de iyi yiyormuşsun ekstradan protein tozu da kütle almana yardımcı olur.
  7. itsmertkadir

kreatin alıyosan tamam zaten kreatin almasan çok zor bi program olurdu vücudun gelişip alışana kadar
  8. itsmertkadir

Hocam dediğim gibi verim alıyorsan memnunsan gayet iyi yemene içmene disiplinine dikkat edersen dahada verim alırsın gerçi 1.5 yıldır ilgileniyormuşsun.:D öyle çok hareket var falan diye düşünme 3 ay kullanmışsın faydasını görmüşsün böyle devam bassss
  9. itsmertkadir

birde günde 10 hareketi aşmamaya bak bunun sebebi vücut çok yorulursa kendini toparlayamaz hatta 10 bile fazla 8 max olması lazım 8 üstü ileri seviye sporcuların işi hatta bi yerden sonra hem fazla tekrar hem çok hareket bazı takviyeler alman gerekiyor bi yerden sonra.
  10. itsmertkadir

Dostum vücudu çok yormana gerek yok günün sonunda çalıştığın bölgeleri hissediyorsan ve 3 aydır kullanıyorum demişsin cidden verim aldıysan bi 3 ay daha devam edip toplamda 6 ay yapıp sonra değiştirebilirsin. herkes bir şey diyor bu spor için bilende bilmeyende kimisi salonda 2 saatten fazla...
Top Bottom