Arama sonuçları: *

1. mkurtulus

Bu creatin bozuk mu?

Sorun olmaz o zaman YouTube aynı marka crestinlrre bak onlarda öyledir
  2. mkurtulus

Bu creatin bozuk mu?

Aromasiz her zaman daha iyidir
  3. mkurtulus

Bu creatin bozuk mu?

Gıda olduğu için birsey diyemem ama aynı olay bende olsa ben kullanırdım. Seçim sizin tabi sağlığınızı riske atmayın
  4. mkurtulus

Bu antrenman programı nasıldır

Daha önce spor hiç yapamadıysan bu program seni spordan soğutur. Öncelikle uygulaman gereken program 2 bacak 2 göğüs 2 sirt 1 omuz 1 on kol 1 arka kol Squad 3x12 Leg Ex 3x12 Bench press 3x12 Dum. Fly 3x12 Shulder press 3x12 Barbell curl 3x12 Pushdown 3x12 Bu programı 4-6 hafta yap...
  5. mkurtulus

Bu creatin bozuk mu?

Miadi geçmediyse aldığınız yerle iletişime geçin sorun. Miad geçtiyse attın
  6. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

yas 19 demek ıstedım turnuvana 1 hafta kala kamp yapıyorduk 1 hafta oyle cıkıyorduk onun harıcınde haftada 3 gun 1 2 saat antreman
  7. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

19 haftada 2 3 gün antrenman yapsan 2 saat yeterli her güne gerek yok turnuva öncesinde camp yaparsın günde 2 3 antrenman hazırlanırsın
  8. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

Arada 1 yıl var
  9. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

Avrupa 3 var
  10. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

18 yaşında başladım 1694169231 2014 Türkiye şampiyonası Ordu
  11. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

Kyokhusin karate Türkiye bir Avrupa 3 unculugum var. Okul iş spor Fitness bir arada yapıyordum. Yaptığın branş olimpiyatlarda var. Ben senin yerinde olsam full ağırlık verirdim olimpiyatlarda takıma girmek için uğraşırdım
  12. mkurtulus

Milli sporcu olmak hk.

Karate olarak hangi branşı yapıyorsun
  13. mkurtulus

Besyo mu Elektrik mühendisliği mi

Benden yaşça küçüksün. Kyokhusin karate Türkiye 1 Avrupa 3 uncusu oldum. Türkiye’de dövüş sporlarından para kazanamazsın( spor salonu açmadığın sürece yada çok iyi bir salonda özel ders vermediğin sürece ) Elektrik mühendisliği oku. Dövüş sporları fitness gibi alanlarda belge almak cok...
  14. mkurtulus

fitnessda neyi yanlış yapıyorum?

Boş bir beslenme görmedim kardeşim Sabah güzel besin değerlerin buna ek yulaf yapabilirsin yulaf yiyemem dersen pirinç unu al 60 gr 250 ml su koy kaynayana kadar karıştır sonra 2 dk daha karıştır dolaba at sabah ye. Spora 2 saat sonra gittiğini var sayıyorum Spordan sonra 2 patates 150gr...
Top Bottom