Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Ağırlık kaldırıken bilekte sızı?

aynı sorun bendede var bileklik kullanman gerekir.
  2. oğuzhan18

Creatin markası bu kadar önemli mi

ürün farkı var dersen tek fark olarak hardline kaşındırıyor eyw ama birde kingsize deneyim dedim o daha felaket kaşındırma karıncalandırma yapıyordu. ikiside bitti bidaha almam gerek duyduğum bir şey deyilmiş.
  3. oğuzhan18

Orası sana kalmış artık ben meraktan 2 tane marka preworkout da kullandım karıncalanmadan başka enerji artışı v B gibi hiç bişi hissetmedim. Yok uykusuzluk felan bunlar bana hurafe geldi yada kişiden kişiye değişiyor.
  4. oğuzhan18

Creatin için bişey diyemem ama ben ömürlük uzun süre gitsin diye kingsize alıyorum 1000 gr 200 kullanımlık yani 1 sene alıyorum sürekli al bitir yenisini al olmuyor.
  5. oğuzhan18

Zayıflamak için fitnees programı arıyorum

Ağzını tutacaksın kalori açığı yapıcaksın bol bol kardiyo eğim son derece 6 hızdan aşağıya inmiceksin bu kadar basit.
  6. oğuzhan18

Creatin Almalı mıyım ? Hangi creatini almalıyım ?

gerçekten ilginç 1 senede hiç bi farklılık olmadıysa şaşırtıcı. bizimde genç bi kardeşimiz var daha 19 yaşında 1 sene kullandı kafasının ortasında açılma başladı o yaşta şaşırdık alakası varmıdır bilemem ama yaşı çok genç.
  7. oğuzhan18

Creatin Almalı mıyım ? Hangi creatini almalıyım ?

söylentilere göre 1.5 2 aya yakın kullanıp 2 hafta bırakman gerek hem böbrekler için hem saça etkisini azaltmak için dengeliyorsun ama ben hiç ara vermedim 200 kullanımlık alırım hep. herhangi negatif bi etki görmedim değerlerim iyiydi.
  8. oğuzhan18

Protein Tozu marka önerisi.

protein tozu içinde size kalitesini belli edecek bi durumu yok malesef. o yüzden çok pahalıya kaçmanızı önermem.
  9. oğuzhan18

İşten Sonra Spor Yapmak

kilo almak için gainer alabilirsin işe yarıyor mu hiç bilmiyorum ve creatin kingsizee 1k 200 kullanım yada 145 lik olanıda alabilirsin bütçene göre al 1 2 saaat çok güzel süre çoğu kişi okadarda durmuyor ama 6 ay içinde biraz gelişim olur onu rahatlıkla gözle görebilirsin disipline göre.
  10. oğuzhan18

Evde ve parkta spor yaparak kas ve kilo verebilir miyim?

kesin bir şey söyleyemem çünkü ben 2 aydır gidiyorum 94 den 87 düşebildim anca ama ben kaçamak fazla yapıyorum belirli bi saaten sonra yemiyorum sadece içeçek mesala dün 9 gibi tam pizza yedim üstüne kola içtim1 bardak felan kalktığımda direk gittim ama aç karnına kilo aynı bazen biraz daha...
  11. oğuzhan18

Evde ve parkta spor yaparak kas ve kilo verebilir miyim?

valla kısa ve öz spor salonu ve disiplin şart evde olacak iş deyil uzun sürer salon ve creatin alman şart.
  12. oğuzhan18

Kardiyo +diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum?

Spora aç karnına git koşuda düz koşu yapma en yüksek eğim kaçsa onu al. Hız olarak 6 dan aşşa inme bende 2 ayda 94d en 87 düşebildim ama çok kaçamak yaptım.
  13. oğuzhan18

Supplementler.com whey protein hakkında

Bak ben iyisini bilemem arkadaşım 2k.g olanını kullandı onda fazla yapıyormuş aromadan farkedebilir belki çok iyi anlasaydım önerim olurdu bende insanların yorumuna göre hardline 3 Matrix gibi ürün aldım gayet güzel. Markadan ziyade ürünün içindekiler önemli galiba.
  14. oğuzhan18

Yukarıdaki arkadaşın mesajlarını okudum sipariş vermiş heralde ama çok geç değil pazartesi gelir o ürün bence iptal edip başka ürünlere yönelmelisin. Ben kendim protein tozu önermiyorum şahsen ama hardline 1kçg aldım çikolatalı tadı muhteşem.
  15. oğuzhan18

O ürünü almanı önermem çok fazla topaklanma yapıyor arkadaş dinlemedi indirimli 2kg aldı pişman ama kullanmak zorunda sipariş verdiysen iptal etmen mantıklı olur yorumlarıda iyi değil diye biliyorum.
  16. oğuzhan18

10x10 dambıl önerisi

Arkadaşlar spora başladım iş yerinde 8 saat boş duracağıma almayı düşündüm 10x10 k. G ağırlığında önerebileceğiniz var mı bütçe 650
  17. oğuzhan18

Bu creatin bozuk mu?

Valla ben ilk spora bu markayla başladım gerçekten etkisini çok iyi hissettim aromalı almıştım 200 TL'ye ozaman 😁
  18. oğuzhan18

Bu creatin bozuk mu?

Evet hocam aynen öyle ne yapcam bilemedim.
  19. oğuzhan18

Bu creatin bozuk mu?

Hammaddesi değişmiş olabilir diyor müşteri temsilcisi şimdide.
  20. oğuzhan18

Bu creatin bozuk mu?

Bi araştırayım ozaman
Top Bottom