Caner_1298
80+
Aklımda şuanlık işten sonra 1 2 saat spora gitme planı var 2m 71kg zayıf biriyim 2 aylık süreç için ne önerirsiniz? Protein tozu vs kullanmalımıyım?
İlk 6 ay bence hicbirsey kullanmayın zaten ilk aylar yemen gereken protein hemen hemen 1,2/kg gr civarı proteindir onuda karsilarsin herturlu sporuna düzenli git aksatmadan gelişimi gorursunAklımda şuanlık işten sonra 1 2 saat spora gitme planı var 2m 71kg zayıf biriyim 2 aylık süreç için ne önerirsiniz? Protein tozu vs kullanmalımıyım?
hocam 1 saat gymde vücut yapıp 1-2 saat dövüş sanatlarına yönelebilirsiniz. vücudunuzun her yeri çalışmış olur. hiç aksatmadan programa harfi harfine uymanız gerekAklımda şuanlık işten sonra 1 2 saat spora gitme planı var 2m 71kg zayıf biriyim 2 aylık süreç için ne önerirsiniz? Protein tozu vs kullanmalımıyım?
Kilo almak ve kütle koymak gibi bir amacınız varsa kilo alımı için gainer kas kütlesi koymak için protein takviyesi kullanabilirsiniz ayrıyetten günde +3000-3500 kalori alınAklımda şuanlık işten sonra 1 2 saat spora gitme planı var 2m 71kg zayıf biriyim 2 aylık süreç için ne önerirsiniz? Protein tozu vs kullanmalımıyım?
Yanlış söylüyorsunuz, ben daha 4. Ayımda set 90kg bench e çıkmıştım 1-2. Aydan sonra kendini verirsen gerekirİlk 6 ay bence hicbirsey kullanmayın zaten ilk aylar yemen gereken protein hemen hemen 1,2/kg gr civarı proteindir onuda karsilarsin herturlu sporuna düzenli git aksatmadan gelişimi gorursun
Gainer için marka öneriniz varmı?Kilo almak ve kütle koymak gibi bir amacınız varsa kilo alımı için gainer kas kütlesi koymak için protein takviyesi kullanabilirsiniz ayrıyetten günde +3000-3500 kalori alın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış söylüyorsunuz, ben daha 4. Ayımda set 90kg bench e çıkmıştım 1-2. Aydan sonra kendini verirsen gerekir
Gün içinde çalıştığın için hem zamanın olmaz hem de muhtemelen o kadar çok beslenecek izin vs bulamazsın. Bana kalırsa gainer al ve ek öğün yap. Spora gitmeden en azından günlük minarel kaybını vs azaltıp enerji vermesi için kuru kahveyi ağzına dök üstüne sade sodayı çak. Zımba gibisin. Gainer içinde creatin var ekstra almasanda olur.Aklımda şuanlık işten sonra 1 2 saat spora gitme planı var 2m 71kg zayıf biriyim 2 aylık süreç için ne önerirsiniz? Protein tozu vs kullanmalımıyım?
Gainer için marka öneriniz varmı?