Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

El yayı bilek kol geliştirici önerisi

Bilek kısmında değil de ön kol kısmında baya etkisini gördüm
  2. selamlargençler

Hayır kullandıpım ürün 1692133452 alalı baya oldu bir sıkıntısı olmadı
  3. selamlargençler

https://www.trendyol.com/kitchen-live/ayarli-sayacli-el-yayi-5-60-kg-ayarlanabilir-bilek-kas-guclendirme-aleti-kaydirmaz-damar-cikartici-p-340866059?boutiqueId=61&merchantId=137544
  4. selamlargençler

soldaki baya iyi kullanıyorum
  5. selamlargençler

(F1) S Sport vs Tivibu spor

allah allah çok garip internet sıkıntısı da yok aslında 1678010646 Arkadaşlar s sportsun PC uygulaması varmış acaba ordan izleseydim fark eder miydi? 1678010680
  6. selamlargençler

Hocam valla 1080p de çamur gibiydi
  7. selamlargençler

Arkadaşlar F1 izlemek için yıllık abonelik alacağım. 1 saat önce S Sports aboneliği yaptım ama çözünürlük gerçekten berbattı anında iade ettim. Acaba tivibu aboneliği yapsam mı orada kalite durumu nedir bilen varsa aydınlatabilir mi? Ne yapayım sizce?
  8. selamlargençler

F1 izlemek için tivibu vs S sport+

Tosla'da var galiba dimi Paparada olsa iyiydi
  9. selamlargençler

F1 izlemek için tivibu vs S sport+

F1 yarışları dsmart dan kalktı. Sadece F1 izlemek için nasıl bir yol izlemem gerekir. PC den izleyeceğim televizyondan değil Bildiğim kadarıyla tivibu spor paketi yıllık 134 TL S Sport+ yıllık paket 200 TL Bu ikisinin birbirine avantajı nedir? Hangisi tercih edilmeli? Başka önerisi olan varsa...
  10. selamlargençler

Fitness için eldiven önerecek var mı dostlar

ihtiyacım yok ama sırf moda girmek için dün bunu sipariş ettim 1-2 saate elimde olacak https://www.trendyol.com/liggo/hyper-bilek-cirtli-agirlik-eldiveni-fitness-eldiveni-p-97016000?merchantId=323375&utm_source=email
  11. selamlargençler

Spora başlangıç sonrası ağrı

İlk spor sonrası exxtra ağrı olur normal. Keyfini çıkarmaya bak
  12. selamlargençler

17 Yaşında birine dumbell önerisi

pembe çiçekli olan varsa alabilirsin
  13. selamlargençler

BİM'e dambıl seti gelebilir

Bimde genelde sabit ağırlıklar oluyor. Yani 2x5 kg gibi. Gerci üstteki arkadaş atmış broşürü. Bunu alacağına internette plaka şeklinde dambıl setleri var... Bu para verilmez
Top Bottom