Neler Yeni

(F1) S Sport vs Tivibu spor

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Arkadaşlar F1 izlemek için yıllık abonelik alacağım. 1 saat önce S Sports aboneliği yaptım ama çözünürlük gerçekten berbattı anında iade ettim. Acaba tivibu aboneliği yapsam mı orada kalite durumu nedir bilen varsa aydınlatabilir mi? Ne yapayım sizce?

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Arkadaşlar F1 izlemek için yıllık abonelik alacağım. 1 saat önce S Sports aboneliği yaptım ama çözünürlük gerçekten berbattı anında iade ettim. Acaba tivibu aboneliği yapsam mı orada kalite durumu nedir bilen varsa aydınlatabilir mi? Ne yapayım sizce?
sende sıkıntı olmasın ssportun çözünürlüğü gayet iyidir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
İnternetin kötü olabilir dostu. S sport plus kullanıyorum görüntü mükemmel

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
BluTv de olduğu dönem ordan izledim biraz, ayrıca yabancı kanalları da takip ettim biraz. Şahsi fikrim en iyisinin SkySport olduğu, daha dün qualide baktılar McLaren ler yavaş, hemen Zack Brown'a bağlandılar, dediler abicim sorun ne? Geçen sene özellikle Christian Horner ve Binotto'ya da sıklıkla bağlandılar, ayrıca sunucular bilgili, öyle İdmanTv ye falan benzemez. Ya da direkt F1 TV var, onun iki paketi var, pahalı olanında direkt istediğin tüm onboard kameralara canlı erişebiliyorsun ancak onu denemedim.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
allah allah çok garip internet sıkıntısı da yok aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar s sportsun PC uygulaması varmış acaba ordan izleseydim fark eder miydi?

allah allah çok garip internet sıkıntısı da yok aslında

Arkadaşlar s sportsun PC uygulaması varmış acaba ordan izleseydim fark eder miydi? Tarayıcıdan izlediğimde çamur gibiydi

Son düzenleme:
Top Bottom