Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

antrenman programı nasıl ?

kalıp cümlelerle devam aga 1728650958 bence okey bi program isterse 4. güne sadece bacak girer kafası rahat olur yada haftada 6 gün gidip 3 3 diye mi yapacak öylede çok olur
  2. theAhm3t

Fitness için bilek bandı olabilir mi bu

aynısını kullanıyorum ama ben kendi sitesinden almıştım gayet iş görüyor
  3. theAhm3t

spor hocasının yazdığı program sizce nasıl

gerçekten akıl sağlığın yerlerde senin, seviyene düşmeyeceğim patrona selamlar, asgari ücreti yatırmayı unutmasın
  4. theAhm3t

yaa gerçekten inanmıyorum olum değer mi değmez mi oynayanların fikirlerini istemiştim ne alaka koptum, olum sen kafayı mı yedin ıq seviyenin yerlerde olduğunu kanıtladın teşekkürler, konuştuğumuz konuyla ne alakası var, patronun kızmasın erken yat LKSNMDFKDMSFKSDFMKLSDMF büyük koptum 1710682827...
  5. theAhm3t

işine erken kalk olur mu patronun kızmasın :)
  6. theAhm3t

valla bir saattir anlattığım şeyi adam bana satıyor şaka gibi, artık yoruldum ya bildiğin gibi yap dostum iyi çalışmalar.
  7. theAhm3t

bir 15 yaşında değilim, dostum ben arkadaş üzerinden yorum yapıyorum arkadaş böyle bir durumu belirtmemiş ve öğrenci olduğunu düşündüm, burda gelip yok işi var yok şuyu var demene gerek yok öyle biri de olsa o zaman antrenman şiddetini artıcak ki kasta hasar bırakcak dinlenme günlerinde kas...
  8. theAhm3t

dümenden spor yapacaksan buyur git.
  9. theAhm3t

bence buna öyle bakma günlük alacağın makro ve mikrolar protein, karbonhidrat ve yağ mıktarın bellidir istersen uyumadan bir dk önce ye vucuduna aynı tepkiyi verir. örnek 1
  10. theAhm3t

antrenmanda çok kötü bence, gün 1 de anladığım kadarıyla karın bacak sırt ve arka kol vermiş, çok alakasız (BENİM HER SÖYLEDİĞİM DOĞRU OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK İSTEDİĞİNİ YAPABİLİRSİN, BEN SADECE NAÇİZANE FİKİRLERİMİ SÖYLÜYORUM)
  11. theAhm3t

hocam bende şu an oruçluyum spora gidiyorum hatta ramazanda definasyon sürecine başladım gidip kardiyo yapıp geliyorum, çok böyle bayıldım vs olmuyorum genellikle spordan sonra öğün yemeğe alıştığım için onun eksiğini yaşıyorum bu kadar gidebilirsin. Bizim burda da iftardan sonra ana baba günü...
  12. theAhm3t

kaslarına zarar vermeden istersen bir hafta dinlendir, zarar vermedin ki kasa neyi dinlendirecen çoğu sporcu da diyor 3 gün gibi kısa sürelerden bir cacık olmaz
  13. theAhm3t

programı okumaya bile yeltenmedim haftada 3 gün gitmekten hiç bir cacık olmaz. Boy ve kilonuzu yazar mısınız? (özel değilse)
  14. theAhm3t

HIQ preworkout içinden çıkan degişik poşet

benim bildiğim nemlenmesin diye bazı gitarlarda falanda var
  15. theAhm3t

supplement ve vitamin tavsiyeleri

halihazırda kullandığım vitaminler bunlar; d3, magnezyum çinko ikisi bir hap şeklinde, multivitamin, vitamin c, calsiyum alıyorum.
  16. theAhm3t

3 aylık gelişim nasıl?

bence 3 ayda sağlam ilerlemişsin temiz beslen antrenmanlarda ağırlıkları arttırmaya çalış çok daha iyi gelişirsin zaten beslenmende sıkıntı yok sadece antrenman volumünü arttır, kreatin de senin için çok iyi olur ve zamana güven...
  17. theAhm3t

3 aylık gelişim nasıl?

3 aya göre gayet güzel, antrenmanın hakkını ver çok iyi gidiyorsun
  18. theAhm3t

Göğüs genetiğim çok mu kötü

dostum böyle belli olmaz ki kötü mü iyi mi, hacim aldıkça belli eder kendisini
  19. theAhm3t

Kreatin önerisi 1000 tl

aynen öyle ama bence kreatin alırken kilit nokta çok su içilmesi
  20. theAhm3t

Kreatin önerisi 1000 tl

aynen baya iyi bir marka dna markasına da bakabilirsin, monohidrat olduktan sonra sıkıntı yok, bol su içmeye bak sen
Top Bottom