aynısını kullanıyorum ama ben kendi sitesinden almıştım gayet iş görüyorİyi akşamlar fitness için bilek bandı alıcam sabitleyicilerden yani bu onlardab mı çok anlamıyorum
bilek bandı değil hocam bu, strap.İyi akşamlar fitness için bilek bandı alıcam sabitleyicilerden yani bu onlardab mı çok anlamıyorum
gerek yok böyle şeylereİyi akşamlar fitness için bilek bandı alıcam sabitleyicilerden yani bu onlardab mı çok anlamıyorum
wrap gereksiz ama strap ağır giriyosa gerekli çekiş günlerinde barbell row da 100 üstü taktığında elinden kayıyor görseldekini sırt günleri için alabilirsin eğer ağır giriyosan bende kullanıyorum memmnunumgerek yok böyle şeylere
Bu strap, yani sırtı daha fazla aktif etmek için kullanabilirsin.İyi akşamlar fitness için bilek bandı alıcam sabitleyicilerden yani bu onlardab mı çok anlamıyorum
göğüs ve biceps de ağırlık artışı sağlıyor mubende bundan var
Musclecloth Pro Wrist Wraps 2'Li Paket Siyah - Bileklik-Dizlik Koruyucular
MuscleCloth Pro Wrist Wraps 2'li Paket Siyah ürününün özellikleri, fiyat bilgisi ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi alabilir, ücretsiz kargo ile ürünü satın alabilirsiniz.www.supplementler.com
bilmem, dün salon üyeliğim bittigöğüs ve biceps de ağırlık artışı sağlıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
göğüs ve biceps de ağırlık artışı sağlıyor mu