Arama sonuçları: *

1. Y

Protein Tozu marka önerisi.

uzun zamandır ssn ürünlerini kullanıyorum protein tozu ve bcaa'sından memnunum
  2. Y

whey protein tozu önerisi

suan icin supplementlerim neredeyse kalmadı bir kaç tane alacağım sey var protein tozu icin kafamda max 1.8k civarı düşünyordum aslında cevremde SSN ve SUPPLEMENTLER.COM dan kullananlar var sadece öneriyorlar ama bilemiyorum
  3. Y

whey protein tozu önerisi

merhaba protein tozu alacağım fakat markalar arasında kararsız kaldım bilinçli kullanıcıyım ondan yana bir problem yok belirtmek istedim SSN QUADRO WHEY - SUPPLEMENTLER.COM WHEY PROTEİN ve BİG JOY arasında kaldım hangisi daha iyidir hepsini deneyemleyen var mı veya farklı önerisi olan
  4. Y

500₺'ye giriş seviyesi protein tozu önerisi

kurabiye ve çikolata favorim
  5. Y

DA Forum Bench PR Söylüyor

1.83 89kilo 21 yaş Max 110 bastım istemsizce sol kolum kendini boşa alıyor
  6. Y

Spor salonuna istediğim zaman gidebilir miyim?

Aşırı baygınlık bitkinlik başladı vücut zor adapte oldu duruma o kadar aç kalmaya etmeye iyi bile dayandım
  7. Y

Boğazını tutucan rutin bir yemek programı yapican yağlar gider bende 21 yaşındayım 18 imin sonlarında 124 kiloydum 4 ay gibi bir sürede 89 kiloya düşmüştüm çok zorlayıp kendimi fakat yarardan çok zarar oldu bana neyse olan oldu geçiyorum onu bu kadar vermeme rağmen baldır ve göbeğim özellikle...
  8. Y

3 yıldır fitnessla ilgileniyorum evet şuan split bir programım var fakat fullbody çalıştığım zamanda da 1 gün aralıklarla gitmedim programı yayarak 4+1 gidiyordum kas gerginligi ve statiği bozmamak adına ve çok faydasını gördüm ayrıca bu arkadaş da bu kadar süredir spora gidip neden bu tarz...
  9. Y

Bacak gününü abartmissiniz sanki biraz o ne öyle
  10. Y

Programınızı atabilir misiniz buraya bir de yaşınız kaç onuda ogrenebilirsem daha iyi olur
  11. Y

Mesela ben haftada 5 gün gidiyorum pazar ve çarşamba off day o günlerde de kardiyo yapıp cikiyorum salondan sadece siz gidince de bir şey olmaz kim ne diyebilir anlamadım saçma bir soru olmuş gibi
  12. Y

İçim FİT İçmek Zararlı Bişeymi

cok bos para hocam onun yerine spor öncesi ve spor sonrası besinlerden alman daha iyi olur bence ben sahsen oyle yapıyorum
  13. Y

Dambıl Set vs önerisi??

200-230 TL gibi bir bütçe var boşta 20kg dan daha fazla ağırlığa sahip ürün var mı onerebileceginiz
  14. Y

Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum supplement önerisi

güzel anlatmışsınız da zaten 9 ay öncesine kadar kullandım spor yapıyordum o zamanlar şuan bıraktım koşu ve basket oynuyorum onun için sormuştum ayrıca saçımda dökülme gibi bir şey olmadı ailemde de yok teşekkür ederim tekrardan güzel açıklaman için
  15. Y

20-30 tl farka bildiğim yerden almam daha iyi ya içim rahat etsin maksat :D
  16. Y

https://www.bigjoy.com.tr/creamix.html?utm_source=agirsaglam&utm_medium=cpc&utm_campaign=creamix bu daha iyi gibi geldi eski kullandığımda bunun sıvı olanıydı zaten
  17. Y

aynen öyle sizce şuanda kullansam etkisni görür müyüm spordaki kadar olmasada
  18. Y

evet spora başladığım ilk zamanlarda kreatin + vitamin alıyordum fakat spora gidiyordum o zamanlar şu 2 aydır yukarıda belirttiğim gibi sabah akşam koşu + basket şeklinde takılıyorum 1623251778 herhangi bir dökülme veya yan etkisi olmamıştı
  19. Y

etkisin ciddi anlamda farkettin mi
  20. Y

yaklaşık 9 aydır zaten spora gidiyordum yeteri miktara yakın bir kilo da verdim biraz toparlanmasını istiyorum şekle sokmak değil zaten şu an ki halide iyi fakat daha hızlı yapmak için sizlere danışmak istedim 1623251577 varsa ekstra bir şeyler protein tozu dışında söyleyebilirseniz onları da...
Geri