Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum supplement önerisi

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum aşağıdaki ürünü kullanmam bana ekstra bir yarar sağlar mı acaba?
önerilerinizi bekliyorum

Ağır antrenman yapıyorsanız olabilir, genellikle spor salonunda çalışan arkadaşlar kullanılır bunları.

spor salonu değilde biz genelde sokakta basket oynuyoruz uzun saatler boyunca + olarak her sabah 1-1.30 saat akşamları da 2 saate kadar koşu yapıyoruz beslenmeye de dikkat ediyoruz bu arada tabi ki de bunları göz önünde tutarsak iş görürmü sizce en hızlı şekilde ağustos başına kadar vücudumu toparlamak istiyorum

kısa sürede vücut toparlanamaz düzenli ve güzel bir şekilde sporunu yapman gerekiyo spor salonunda ağır antrenman yapıyosan alabilirsin

spor salonu değilde biz genelde sokakta basket oynuyoruz uzun saatler boyunca + olarak her sabah 1-1.30 saat akşamları da 2 saate kadar koşu yapıyoruz beslenmeye de dikkat ediyoruz bu arada tabi ki de bunları göz önünde tutarsak iş görürmü sizce en hızlı şekilde ağustos başına kadar vücudumu toparlamak istiyorum
İşe yarayabilir ama bunların yanında ekstra başka takviyelerde almak lazım diye biliyorum, ve kısa sürede vücudunu düzeltmek istiyorsan bunları alıp spor salonuna gitmen daha mantıklı.

İşe yarayabilir ama bunların yanında ekstra başka takviyelerde almak lazım diye biliyorum, ve kısa sürede vücudunu düzeltmek istiyorsan bunları alıp spor salonuna gitmen daha mantıklı.
yaklaşık 9 aydır zaten spora gidiyordum yeteri miktara yakın bir kilo da verdim biraz toparlanmasını istiyorum şekle sokmak değil zaten şu an ki halide iyi fakat daha hızlı yapmak için sizlere danışmak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varsa ekstra bir şeyler protein tozu dışında söyleyebilirseniz onları da yanına ekleyeyim öyle kullanayım l-Carnitine falan da alabilirim direkt olarak

Ağır antrenman yapıyorsanız olabilir, genellikle spor salonunda çalışan arkadaşlar kullanılır bunları.
kullanmak için illa spor salonuna gerek yok ben ara ara spor yaptığım için ağırlık çalışacaksam kullanıyorum

yaklaşık 9 aydır zaten spora gidiyordum yeteri miktara yakın bir kilo da verdim biraz toparlanmasını istiyorum şekle sokmak değil zaten şu an ki halide iyi fakat daha hızlı yapmak için sizlere danışmak istedim

varsa ekstra bir şeyler protein tozu dışında söyleyebilirseniz onları da yanına ekleyeyim öyle kullanayım l-Carnitine falan da alabilirim direkt olarak
hocam daha önce kreatin kullandınızmı bazı insanlarda saç dökülmesi yapıyor ve uzun süre kulanmazsanız kaslarınız biraz iniyor(iniyor derken etkisi geçiyor anlamında söyledim)

etkisin ciddi anlamda farkettin mi
görüntü anlamında evet böyle öküz gibi şişirmesede biraz büyütüyor performans anlamında ise 20 şınav çekebiliyorsan 22 olur misal

hocam daha önce kreatin kullandınızmı bazı insanlarda saç dökülmesi yapıyor ve uzun süre kulanmazsanız kaslarınız biraz iniyor
evet spora başladığım ilk zamanlarda kreatin + vitamin alıyordum fakat spora gidiyordum o zamanlar şu 2 aydır yukarıda belirttiğim gibi sabah akşam koşu + basket şeklinde takılıyorum

evet spora başladığım ilk zamanlarda kreatin + vitamin alıyordum fakat spora gidiyordum o zamanlar şu 2 aydır yukarıda belirttiğim gibi sabah akşam koşu + basket şeklinde takılıyorum
herhangi bir dökülme veya yan etkisi olmamıştı

herhangi bir dökülme veya yan etkisi olmamıştı
o zaman sizde benim gibi şanslısınız bazı insanlarda baya saç dökülmesi yapıyor

Koşu ve basketbol'la ilgileniyorum bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum aşağıdaki ürünü kullanmam bana ekstra bir yarar sağlar mı acaba?
önerilerinizi bekliyorum
ben bunu kullanıyorum isterseniz bundan da alabilirsiniz

aynen öyle sizce şuanda kullansam etkisni görür müyüm spordaki kadar olmasada
yani şimdi yalan konuşmuş olmayayım ne kadar etki eder bilemem ama fazla kullanmadığın sürece zararı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri