Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

Gözlerimi nasıl düzeltebilirim ?

Merhabalar 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum.Lakin gözlerim bundan sebep çok çukurda kaldı. Bunun önüne geçmek istiyorum.Aynı durumu yaşayıp bunun hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
  2. ''Wolfred!ghT

Alçı ne zaman cıkar

Hocam çok sıkıntı iş o. Parmakların zaten bir şeyi kavrarken, bastırırken bileğinden gücü alıyor. Bence alçı çıkana kadar beklemelisin.
  3. ''Wolfred!ghT

Alçı ne zaman cıkar

Kaç yaşında olduğuna bile bağlı bu durum. Tahminimce en geç 1.5 ay sonra çıkar.
  4. ''Wolfred!ghT

Öneri - Kel Olmak İyi Midir? Ne Zaman Kafayı Dazlak Haline Getirmek Gerekir?

Ortamda bir çok kez muhabbetinin döndüğü,ortamdakikerden biri bunu yapınca diğerlerinin vazgeçtiği, bir süre sonra aynı şeyin tekrar gündeme gelmesiyle bir kısır döngü konusudur. 2 ay önce gaza gelip kestirdim, hâlâ uzamadı yaw. Yine gaza gelip ileride kestireceğim ama bu tür bir karar alan...
  5. ''Wolfred!ghT

Hayvan gibi idman yapıp hayvan gibi yemek yiyorum

Yağ da yakmış olabilirsiniz.
  6. ''Wolfred!ghT

16 yaşında daha ne kadar uzarım

Hocam Testo Taylan'in bir sözü var bu konu hakkında, üstad diyor ki:" Haşa Allah mıyım ben kardeşim,nereden bileyim?" Sadece şunu söyleyebilirim kemiklerde büyümeyi sağlayan epifiz plağı aktif olduğu müddetçe büyümen devam eder. Bu arada Basketbol da kaç cm zıplıyorsunuz ve mevkiniz n
  7. ''Wolfred!ghT

Sağ Kolum Ağrıyordu, Şimdi De Sol parmaktan arka kola bir yayılma var

Spordan sebep ağrıyor hocam. Bir de iyi dinlenemezseniz bir hafta dahi sürebilir. Masaj hareketlerinin yapın, kaslarınızı rahatlasın.
  8. ''Wolfred!ghT

Tüy dökücü krem hakkında soru ?

Ağda gibi yapmıyor,sadece kılın bir kısmını çürütüyor. Kimyasal kalmasın diye su ile iyice temizle.
  9. ''Wolfred!ghT

Alındaki yara izi nasıl geçirilir?

Olay şöyle, Ben daha küçükken,5-6 yaşında, sokakta koşturuyorum. Sonra bir köşeden hızlıca dönerken pat, siyah ekran.(Hafızam da kalan bir şey yok sadece,siyah ekran.) Sonra ben gözlerimi hastahane de açıyorum. Alnıma dikiş atıyorlar. Meğer kafama demir çubuk girmiş. Ve şuan bu olaydan 11 yıl...
  10. ''Wolfred!ghT

İlk Gün 1.5(15mg) Esmax Anti̇depresan Aldim Bi̇r Şey Olur Mu (15yaş)

Hocam belki sinirsel olarak bitkin falan hissedersiniz, uykunuz falan gelir. (Rüyalarınızda görülen şeyleri fazla düşünmeyin.) Yoksa o kadar büyük bir sıkıntı yaratmaz. Bir daha da böyle şeyler yapmayın. Bazı ilaçların aşırı dozu yan etkilerden ziyade başka şeylere de sebebiyet verir ki bunu...
  11. ''Wolfred!ghT

NOFAP yardım, destek

Hocam öncelikle kolay gelsin. Cidden çok zor bir durum,bende katılımcısıyım. İlk hafta en çok zorlanılan hafta o yüzden bu yaşadığınız şey çok normal. Ben ilk hafta olabildiğince hayatımda boş zaman bırakmamaya özen gösterdim. Cinsel dürtü mü geldi,bütün teknolojik aletleri bırakıyorum...
  12. ''Wolfred!ghT

Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum

Hocam bir süreliğine spor geçmişiniz varsa zaten eski halinize dönmeniz o kadar uzun sürmez.( Kas hafızası.)
  13. ''Wolfred!ghT

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

Anne yemeği ile protein alanlar bu konuyu sessizce takip ediyor. Hocam şeker oranı fazla gibi. Fiyatına göre böyle bir şey olmasını da normal karşılayabiliriz.
  14. ''Wolfred!ghT

günlük 700 kalori diyet cok mu sagliksiz olur

Çak bir beşlik.🤚 Buna fazla kafaya takma diyeceğim çünkü biz Türklerin anatomik yapısında genellikle Bacakların üst bölgesi kalın olur. ama yine de baldır bölgeni bir ölçsene kaç cm?
  15. ''Wolfred!ghT

Hocam bacaktan kastınız iç bacak yağları,basen bölgesi mi?
  16. ''Wolfred!ghT

Hocam kiloyu nereden vermek istiyorsunuz ?
  17. ''Wolfred!ghT

Kilo almak için supplement kullanmak mantıklı mı?

Yemek yerken zorlanıyorsan, -öğünlerinde kalorisi az sindirime yardımcı şeyler içmeyi dene. -Herkesin sevdiği o meşhur bebe bisküvisini de kullanabilirsiniz hocam.(Süte bandır göm.) -Dizi ve film izlerken yemek ye.(Dikkatin filmde iken ne kadar yediğinin farkına varmazsın.) -Son olarak ileride...
  18. ''Wolfred!ghT

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Babam neredeyse yaşlı kategorisinde saçları beyaz bu olabilir mi? Hocam saç dökülmesi yok,sadece beyazlama. İsmim Mustafa değil "D Hocam sizinki stres mi yoksa genetik kaynaklı mı idi? Teşekkürler hocam deneyeceğim dediklerinizi.
  19. ''Wolfred!ghT

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Daha 17 yaşındayım.
Top Bottom