Neler Yeni

günlük 700 kalori diyet cok mu sagliksiz olur

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
saglikli olup olmadigi umrumda da degil acikcasi, sadece 1 hafta boyunca günlük 700 800 kalori alacağım, spor ve bolca su ile destek vericem, yaş 15 kilo 73 boy 1.70. cok göbeğim yok ama artık bende deniz kenarında utanmadan tişörtsuz gezmek istiyorum. 1 haftada 3 4 kilo verilir mi? saglikli olup olmamasi cok önemli değil

Kontfire

80+ Silver
saglikli olup olmadigi umrumda da degil acikcasi, sadece 1 hafta boyunca günlük 700 800 kalori alacağım, spor ve bolca su ile destek vericem, yaş 15 kilo 73 boy 1.70. cok göbeğim yok ama artık bende deniz kenarında utanmadan tişörtsuz gezmek istiyorum. 1 haftada 3 4 kilo verilir mi? saglikli olup olmamasi cok önemli değil
Haftada En fazla yağdan iki kilo verebilirsin bu şartlarda. Aşırı zararlı bir şey değil bence zamanında ben aylarca bu diyeti uygularken günde 12 km koşup üstüne ağırlık çalışıyordum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftada En fazla yağdan iki kilo verebilirsin bu şartlarda. Aşırı zararlı bir şey değil bence zamanında ben aylarca bu diyeti uygularken günde 12 km koşup üstüne ağırlık çalışıyordum.
daha fazla kilo vermek icin ne yapmak gerekir?

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Yap ya 1 haftadan bişey olmaz

Kontfire

80+ Silver
Alacağın kalorinin çoğu proteinden ve sebzeden olsun ve bol su iç

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
metabolizmana da bağlı günde en az 1 saat yüksek tempo kardiyo yap yediğin her besinin kalorisini içeriğini gramına kadar dikkat et kaloriden ziyade o kaloriyi neyden aldığın daha önemli sabahları tok tutacak yulaf ezmesi muz gibi şeyleri tüketip ara öğünleri kesmeli ve bol bol su içmelisin yatmadan önce de yağ yakıcı kürleri tüket

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam kiloyu nereden vermek istiyorsunuz ?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
metabolizmana da bağlı günde en az 1 saat yüksek tempo kardiyo yap yediğin her besinin kalorisini içeriğini gramına kadar dikkat et kaloriden ziyade o kaloriyi neyden aldığın daha önemli sabahları tok tutacak yulaf ezmesi muz gibi şeyleri tüketip ara öğünleri kesmeli ve bol bol su içmelisin yatmadan önce de yağ yakıcı kürleri tüket
hocam sabah 1 tabak sut ve ince öğütülmüş yulaf, ardından 1 tane muz, akşam da 1 tabak sut ve ince öğütülmüş yulaf ve sade granola, 1 tane elma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kiloyu nereden vermek istiyorsunuz ?
bacak, ve göbek, bacak bir tık daha öncelikli

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
A.
cok göbeğim yok ama artık bende deniz kenarında utanmadan tişörtsuz gezmek istiyorum. 1 haftada 3 4 kilo verilir mi? saglikli olup olmam
normalde sağlıklı olmaz ama 1 hafta için bir şey diyemem muhtemelen hızlıca 2-3 kg verirsin ama yağ ağırlıklı değil de daha çok su atma gibi. protein ağırlıklı beslenip bol sebze tüketirsen çok aç kalmazsın.

Kontfire

80+ Silver
daha fazla kilo vermek icin ne yapmak gerekir?
Uzun süreçli bir diyet yapmayı düşünüyorsan bolca kardiyo yaparken ağırlık da çalışmalisin. Günde 3 litre en az su içerek, sebze ve protein odaklı beslenip şeker ve hamur işlerini bırakmalısınız. Salatalarina çok az zeytinyağı dökebilirsin faydalı çünkü. Hem zayiflarsin hemde vücudun baya şekillenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron