Neler Yeni

günlük 700 kalori diyet cok mu sagliksiz olur

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
saglikli olup olmadigi umrumda da degil acikcasi, sadece 1 hafta boyunca günlük 700 800 kalori alacağım, spor ve bolca su ile destek vericem, yaş 15 kilo 73 boy 1.70. cok göbeğim yok ama artık bende deniz kenarında utanmadan tişörtsuz gezmek istiyorum. 1 haftada 3 4 kilo verilir mi? saglikli olup olmamasi cok önemli değil
Yapma ki yapamazsin
700 kalori ne 3 gun yaparsin 5 gun yaparsin
Sonra el ayaktan dusersin
Ki gunluk min alman gereken karbonhidrat miktari vardir
Yoksa vucut enerji icin kaslardaki glikojen depolarini parcalar yani kaslari yer
Kaslarin kuculur

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
saglikli olup olmadigi umrumda da degil acikcasi, sadece 1 hafta boyunca günlük 700 800 kalori alacağım, spor ve bolca su ile destek vericem, yaş 15 kilo 73 boy 1.70. cok göbeğim yok ama artık bende deniz kenarında utanmadan tişörtsuz gezmek istiyorum. 1 haftada 3 4 kilo verilir mi? saglikli olup olmamasi cok önemli değil
bi işe yaramaz + zargana olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Hocam 1 hafta yapacaksan water fast yap. 1 haftada ketozise girer vücut. Verdiğin kiloyu dq yağdan vermiş olursun. Kaya tuzuyla desteklemeyi unutma spor yapıyorum diyrosun.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzun süreçli bir diyet yapmayı düşünüyorsan bolca kardiyo yaparken ağırlık da çalışmalisin. Günde 3 litre en az su içerek, sebze ve protein odaklı beslenip şeker ve hamur işlerini bırakmalısınız. Salatalarina çok az zeytinyağı dökebilirsin faydalı çünkü. Hem zayiflarsin hemde vücudun baya şekillenir.
Cok teşekkür ederim hocam
Yapma ki yapamazsin
700 kalori ne 3 gun yaparsin 5 gun yaparsin
Sonra el ayaktan dusersin
Ki gunluk min alman gereken karbonhidrat miktari vardir
Yoksa vucut enerji icin kaslardaki glikojen depolarini parcalar yani kaslari yer
Kaslarin kuculur
hocam kaslarım bu dönemde kuculse de olur , zaten fazla yagdan kaslarim gözükmüyor, ayrica elden ayaktan düştüğümu hissedersem diyete biraz daha besin ekleyebilirim
bi işe yaramaz + zargana olursun
zargana olmaktan bir sey olmaz hocam home gym calisarak 1 - 3 ayda toparlarım gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1 hafta yapacaksan water fast yap. 1 haftada ketozise girer vücut. Verdiğin kiloyu dq yağdan vermiş olursun. Kaya tuzuyla desteklemeyi unutma spor yapıyorum diyrosun.
Hocam kaya tuzunu hangi besinlere koymaliyim, yumurta vb mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali

hocam kaslarım bu dönemde kuculse de olur , zaten fazla yagdan kaslarim gözükmüyor, ayrica elden ayaktan düştüğümu hissedersem diyete biraz daha besin ekleyebilirim

zargana olmaktan bir sey olmaz hocam home gym calisarak 1 - 3 ayda toparlarım gibi duruyor

tişörtsüz utanmamak istiyorum sisko değilim demişsin
o yüzden dedim zargana olursun diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler

Water fastte besin yok. Susadikca acıktıkça su içiyorsun. Sabah aç karnına içeceğin elma sirkesi de yağ yakımini uyarır. Geç kalıyorsan bile 7 gibi uyanıp sirkeyi içip uykuya devam edebilirsin. Uyanınca da bir parça kibrit ucu kadar kaya tuzu (işlenmemiş) alıp hayatına devam edebilirsin

-CrawL

80+ Gold
Kısa sürede aceleyle olmaz kendini çok aç bırakıp yağdan çok kas ve su atacağına. Adam akıllı çok fazla kalori açığı oluşturmadan günlük kalori ihtiyacından -600-800 kalori az alarak daha güzel zayıflarsın hem kilonun çoğu yağdan gider hemde çok aç kalarak kendine eziyet etmezsin ve o diyet sana eziyet gibi gelmeyip sürdürülebilir daha uzun bir diyet olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Kısa sürede aceleyle olmaz kendini çok aç bırakıp yağdan çok kas ve su atacağına. Adam akıllı çok fazla kalori açığı oluşturmadan günlük kalori ihtiyacından -600-800 kalori az alarak daha güzel zayıflarsın hem kilonun çoğu yağdan gider hemde çok aç kalarak kendine eziyet etmezsin ve o diyet sana eziyet gibi gelmeyip sürdürülebilir daha uzun bir diyet olur.
Arkadaş anladığım kadarıyla kısa süreli etki almak istiyor tatil öncesi. Tatilden sonra dediğiniz gibi bir düzene geçebilir

-CrawL

80+ Gold
Arkadaş anladığım kadarıyla kısa süreli etki almak istiyor tatil öncesi. Tatilden sonra dediğiniz gibi bir düzene geçebilir
yinede dediğim gibi spor yaparak üstüne benim dediğim gibi yapması daha mantıklı bana kalırsa. Çünkü sporsuz bu şekilde yaparsa verdiği 3-4kg nin çoğu kas ve su olacak gene kilosu düşsede kötü duracak. Verdiği kilodan çok kiloyu nereden verdiği daha çok önemli.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Water fastte besin yok. Susadikca acıktıkça su içiyorsun. Sabah aç karnına içeceğin elma sirkesi de yağ yakımini uyarır. Geç kalıyorsan bile 7 gibi uyanıp sirkeyi içip uykuya devam edebilirsin. Uyanınca da bir parça kibrit ucu kadar kaya tuzu (işlenmemiş) alıp hayatına devam edebilirsin
kaya tuzunu direkt mi yutacağım?

yinede dediğim gibi spor yaparak üstüne benim dediğim gibi yapması daha mantıklı bana kalırsa. Çünkü sporsuz bu şekilde yaparsa verdiği 3-4kg nin çoğu kas ve su olacak gene kilosu düşsede kötü duracak. Verdiği kilodan çok kiloyu nereden verdiği daha çok önemli.
hocam peki 3 4 gun bu hizli diyeti uygulasam sonra. gunde 100 kalori artttirarak gitsem en son normal aldigim kaloriden 1000 1200 kalori altında dursam ve o sekilde beslenmeye devam etsem olur mu?

NespaY

80+ Silver
Deniz kenarında ki insanların vücutları mükemmel mi ki sen utanıyorsun zaten öyle olsa da kendinden utanmamalısın dostum, bence burada ki sorun kilon değil özgüvensizliğin böyle sağlıksız yöntemlere başvuracağına sporunu yapıp dengeli beslenmek daha iyi olur senin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Dilinde de eritebilirsin. 7 gün yapacağım dediğin için böyle bir öneride bulundum. Daha uzun yapmak istersen öncesinde tahlillerini yaptırıp mineral eksiği veya herhangi bir metabolik hastalığın var mı bakılması lazım. İdeal 7 gün. Sinirler dayanmıyor. Çok ufak bir araştırmayla detaylarına bakabilirsin. Öncesine ve sonrasında yapılması gerekenler var.

Top Bottom