Arama sonuçları: *

1. Ç

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Benim ki çok şükür ağrılı olmadı hiç, tavsiyeler için teşekkürler
  2. Ç

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Uzun süre bende yaşadım durumu, bazen ara ara hafif olur sebebi de kesinlikle katı yiyecek tüketmekten , bu arada sürekli macha çayı tüketmeyin fazlası zarar , doğal olarak kantaron yağı öneririm , hem içip hemde o bölgeye sürebilirsiniz , bol su ve her öğünde çorba mutlaka olsun, yemekten sonra...
  3. Ç

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

https://ahmetapa.com.tr/ bu adamı araştırmanı tavsiye ediyorum, sattığı ürünler 5yildiz hiç kötü yorum yok , geri dönüşler çok iyi , bayağı kişi sağlıklı bir şekilde verdiği diyet'e göre zayıfladı
  4. Ç

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Düzene girer bunu yaparsan, ayda 2 kere bu bitkiyi tüketmek vücuda çok faydalı, ama fazlası zarar , dediğimi yap bitkiyi al sonra buraya mesaj atarsın:)
  5. Ç

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Kesin çözüm: aktardan sinemeki al , 1 yemek kaşığı cezveye köy kaynat, sonra altını kapat 4-5 saat dinlendiri , süzgeçten geçir , biraz ısıt içine bal at tadı biraz acı, bu işlemci gece yap mümkünse ertesi gün WC çıkarırız %90 , buna ek olarak , lif li gıdalar tuket, katı gıdaları kesinlikle...
  6. Ç

Aileme karşı tavrım ne olmalı?

Kardeşim bu konuya buradan destek en fazla %10 olur , kimse aileni ve seni tanımıyor, neler yaşadığınızı aranızda ki muhabbeti bilmiyor, yani tek taraflı bu konu düşünülemez , Anne baba hiç bir zaman çocuğunun kötü olmasını istemez bu klişe bir laf olsa da kesinlikle böyledir bunu baba olunca...
  7. Ç

Dudağım çatlayıp duruyor ve yara oluyor dudak nemlendiricisi vb işe yarar mı?

Vazeline al , gece yatmadan sür, sürekli müsait zamanın da sürersen düzelir
  8. Ç

Eris varyantı yayılıyor!

Kesinlikle öyle düşünüyorum, konuya Gülenler komple teorilerini boşverip iklim sözleşmesini araştırsınlar içeriğin de neler var bir bakın, pandemi bunun test aşamasıydı , zaten Bill Gates in kendisi dünya nüfusunu düşürmeliyiz diyor açıklamaları var , ineklerin gazları Atmosfere zarar veriyor...
Top Bottom