Arama sonuçları: *

1. ÇağdaşKsK

Evde müstehcen gezmek

Kardeş sana kolay gelsin
  2. ÇağdaşKsK

Evde müstehcen gezmek

Boyun 1.70 den kısa ise evet fazla ama bunu dert edip kendini sıkıntıya sokacak kadar değil, kg dan dolayı terleme ve daralma olduğu için geniş giyinmek gayet normal takma kafaya , evde kimse olmadığında da boxer ile takıl bir şey olmaz. Ama şimdiden söylim yaşın kaç bilmiyorum çok genç isen...
  3. ÇağdaşKsK

Evde müstehcen gezmek

Kaç kg sun kardeşim sen
  4. ÇağdaşKsK

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Benim ki çok şükür ağrılı olmadı hiç, tavsiyeler için teşekkürler
  5. ÇağdaşKsK

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Uzun süre bende yaşadım durumu, bazen ara ara hafif olur sebebi de kesinlikle katı yiyecek tüketmekten , bu arada sürekli macha çayı tüketmeyin fazlası zarar , doğal olarak kantaron yağı öneririm , hem içip hemde o bölgeye sürebilirsiniz , bol su ve her öğünde çorba mutlaka olsun, yemekten sonra...
  6. ÇağdaşKsK

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

https://ahmetapa.com.tr/ bu adamı araştırmanı tavsiye ediyorum, sattığı ürünler 5yildiz hiç kötü yorum yok , geri dönüşler çok iyi , bayağı kişi sağlıklı bir şekilde verdiği diyet'e göre zayıfladı
  7. ÇağdaşKsK

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Düzene girer bunu yaparsan, ayda 2 kere bu bitkiyi tüketmek vücuda çok faydalı, ama fazlası zarar , dediğimi yap bitkiyi al sonra buraya mesaj atarsın:)
  8. ÇağdaşKsK

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Kesin çözüm: aktardan sinemeki al , 1 yemek kaşığı cezveye köy kaynat, sonra altını kapat 4-5 saat dinlendiri , süzgeçten geçir , biraz ısıt içine bal at tadı biraz acı, bu işlemci gece yap mümkünse ertesi gün WC çıkarırız %90 , buna ek olarak , lif li gıdalar tuket, katı gıdaları kesinlikle...
  9. ÇağdaşKsK

Aileme karşı tavrım ne olmalı?

Kardeşim bu konuya buradan destek en fazla %10 olur , kimse aileni ve seni tanımıyor, neler yaşadığınızı aranızda ki muhabbeti bilmiyor, yani tek taraflı bu konu düşünülemez , Anne baba hiç bir zaman çocuğunun kötü olmasını istemez bu klişe bir laf olsa da kesinlikle böyledir bunu baba olunca...
  10. ÇağdaşKsK

Dudağım çatlayıp duruyor ve yara oluyor dudak nemlendiricisi vb işe yarar mı?

Vazeline al , gece yatmadan sür, sürekli müsait zamanın da sürersen düzelir
  11. ÇağdaşKsK

Eris varyantı yayılıyor!

Kesinlikle öyle düşünüyorum, konuya Gülenler komple teorilerini boşverip iklim sözleşmesini araştırsınlar içeriğin de neler var bir bakın, pandemi bunun test aşamasıydı , zaten Bill Gates in kendisi dünya nüfusunu düşürmeliyiz diyor açıklamaları var , ineklerin gazları Atmosfere zarar veriyor...
Geri