Neler Yeni

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Taksim Delisi Cenk
öyle çok bir yerim sarkmıyor zaten. Versem sarkma olacağını sanmıyorum ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Salona gidecek param olsa giderim ama yok. Diğer dediklerini denerim ama.
O zaman şöyle yapabilirsin.bol bol yürüyüş ve koşu yap.ozellikle yokuş tırmanışlari yap

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
16 yaşındayım yakında 17ye gireceğim. Boyumda 178. Kendimi 80-85 dolaylarında olduğumu sanıyordum, eylülde de 82 falandım fakat baya almışım. 93 kilo olmuşum. 1 ay içerisinde geri en hızlı nasıl 80 kg falan olurum? Göbek falanda biraz çıktı. Sizce 80 ideal midir? Bana 80 iyi geliyor. Diğer türlü çok cılız kalırım diye düşünüyorum.
Öncelikle ödem, sıvı atımı vs 7-8 kiloyu sana hızlı şekilde verdirir ama sonrası sıkıntı. O yüzden acele edip kendini tamamen aç bırakma yoksa dahada kilo alırsın. Yapman gereken tek şey tencere yemeği yemek. Yağlı, şekerli şeylerden uzak durmak. Bulgur, sulu patates, fasulye, nohut tarzı şeyler yiyip sporunu yap. Ama bak asla aç bırakma kendini. Yediğin basit şekerleri zaten hayatından çıkarsan zayıflarsın.

Starlex

80+ Silver
16 yaşındayım yakında 17ye gireceğim. Boyumda 178. Kendimi 80-85 dolaylarında olduğumu sanıyordum, eylülde de 82 falandım fakat baya almışım. 93 kilo olmuşum. 1 ay içerisinde geri en hızlı nasıl 80 kg falan olurum? Göbek falanda biraz çıktı. Sizce 80 ideal midir? Bana 80 iyi geliyor. Diğer türlü çok cılız kalırım diye düşünüyorum.
Koşu yap yağlı besinlerden uzak dur öğün sayısını azalt ve azalttığın öğün zamanında bol bol su iç pilavdan uzak dur salata (meze) ye

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
https://ahmetapa.com.tr/ bu adamı araştırmanı tavsiye ediyorum, sattığı ürünler 5yildiz hiç kötü yorum yok , geri dönüşler çok iyi , bayağı kişi sağlıklı bir şekilde verdiği diyet'e göre zayıfladı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
Zamanında hızlı bir şekilde 80 kilodan 58e düşmüştüm. Zayıflamasına zayıflamıştım ama yüzümün rengi solmuştu, göbeğim o kadar zayıflamama rağmen yine vardı ve çok sağlıksız görünüyordum. O yüzden tavsiyem hızlı bir şekilde kilo vermektense dengeli beslenip sporla kilo vermen olur.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Calisthenics'e başlayabilirsin aslında hem biraz kas kazanımın olur

3.George

80+ Bronze
Zamanında hızlı bir şekilde 80 kilodan 58e düşmüştüm. Zayıflamasına zayıflamıştım ama yüzümün rengi solmuştu, göbeğim o kadar zayıflamama rağmen yine vardı ve çok sağlıksız görünüyordum. O yüzden tavsiyem hızlı bir şekilde kilo vermektense dengeli beslenip sporla kilo vermen olur.
10-15 kilo versem yeter aslında. 1 ayda çok mu hızlı olmuş olur?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin
Düzgün aralıklarla su diyeti yapabilirsin ama doktor kontrolünde harici sıkıntı çıkarabilecek bir şey.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Ben 182 civarıyım ve 91 kiloyum ama asla kilolu durmuyorum aksine zayıf duruyorum sen nasıl kilolu duruyorsun ki? Omuzlarım da baya geniş benim ondan da olabilir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sağlıksız hızlı kilo verdiren yöntemler var. Aç kalıp ot dışında bir şey yememek gibi. Bunun üstüne bir de spor. Evde ip atlanabilir.

3.George

80+ Bronze
Ben 182 civarıyım ve 91 kiloyum ama asla kilolu durmuyorum aksine zayıf duruyorum sen nasıl kilolu duruyorsun ki? Omuzlarım da baya geniş benim ondan da olabilir.
Öyle çok kilolu durmuyorum. Zaten çoğu arkadaşım kilomu göstermediğimde söylüyor fakat ben tartıda bu rakamı görünce korktum. Üstüne benim kilo hiç sabit değil hep artışta. Bundan dolayı da korktum bari 80lere falan düşüp öyle sabitlemeye çalışayım diye düşündüm.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Öyle çok kilolu durmuyorum. Zaten çoğu arkadaşım kilomu göstermediğimde söylüyor fakat ben tartıda bu rakamı görünce korktum. Üstüne benim kilo hiç sabit değil hep artışta. Bundan dolayı da korktum bari 80lere falan düşüp öyle sabitlemeye çalışayım diye düşündüm.
Spora gidiyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,698
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom