Hocam bende 1.74/84kg suan. Abur cubur azaltip biraz spor yaptigimda direk veriyorum. Bol su icin odem varsa onu atar. 1gr tuz 1 litre su tutar.Çok yemiyorum ama azda yiyemiyorum. Spor yürüyüş yapıyorum ama alıyorum hocam.
Bol su zaten içiyorum ama birkaç kişide bol su içmek aldırıyor dedi. Kafam karıştı.Hocam bende 1.74/84kg suan. Abur cubur azaltip biraz spor yaptigimda direk veriyorum. Bol su icin odem varsa onu atar. 1gr tuz 1 litre su tutar.
Tuvalete duzenli gittiginiz surece aldirmaz. Gitmezseniz siskin gorunursunuz. Onceden baharatli ve tuzlu beslendiseniz cok faydasi olacaktir.Bol su zaten içiyorum ama birkaç kişide bol su içmek aldırıyor dedi. Kafam karıştı.
Bende her yemek sonrası bir şişkinlik oluyor. Çokta yemediğimi düşünüyorum ama her yemek sonrası bi şişkinlik muhakkak oluyor.Tuvalete duzenli gittiginiz surece aldirmaz. Gitmezseniz siskin gorunursunuz. Onceden baharatli ve tuzlu beslendiseniz cok faydasi olacaktir.
Kalorisi olmayan bir şey nasıl kilo aldırsın?Bol su zaten içiyorum ama birkaç kişide bol su içmek aldırıyor dedi. Kafam karıştı.
Az ye canım benim.Hareket et biraz da.Hormon problemin varsa doktora danış.Her söylenene de inanma...Yemekle beraber içince zararlı oluyor diyolar.