Neler Yeni

1 ayda en hızlı 10 kilo nasıl verebilirim?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Yemek yeme rahat verirsin babamda bu aralar kilo vermek için yemiyor öğle vakti 1 bardak çorba içerken akşam vakti de karpuz, peynir, zeytin yiyor. sabahları ise peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, biber 10 günde 6 kilo verdi. Zayıflamanın formülü yememek B)
çok sağlıksız bir biçimde vermiş aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 haftada nasıl 8 kilo verdiniz hocam, hiç yemek yememek falan lazım
büyük ihtimalle arkadaşın vucudunda ödem vardı onları vs vermiştir

Spor a başlayıp tek öğün protein ağırlıklı beslenmek olabilir
Tek öğün derken mesela 500gr tavuk pilav gibi
tek öğün biraz absürt hocam onun yerine aralıklı oruç yapabilir ,bir öğünle sağlıgına zarar verebilir

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
çok sağlıksız bir biçimde vermiş aga

büyük ihtimalle arkadaşın vucudunda ödem vardı onları vs vermiştir

tek öğün biraz absürt hocam onun yerine aralıklı oruç yapabilir ,bir öğünle sağlıgına zarar verebilir
Haftada 7,8 kilo vermek gayet normal

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar geçen yıl 2 hafta da 8-9 kilo vermiştim.Aynı şekil zayıflamak istiyorum.Boyum 178 falan kilomda 81.Ben 1 ay da göbek çevremi eritmek istiyorum.En azından göbek çevremde yağ olmasa güzel olur.Neler yapmamı önerirsiniz?
Öyle Verilen kilodan zerre hayır gelmez. 2 Ayda 20 Kilo vermiş biri olarak söylüyorum sakın yapmayın. Sonra hem verdiğinizi geri alırsınız, hemde eriyen kasınızla kalırsınız. Hızlı Kilo Vermek İyi bir şey değildir arkadaşlar.

Ayrıca İşte 1-2 Haftada 6-7 Kilo verdim diyenlere de bakmayın, İlk hafta vücuttaki ödem gidiyor, 2-3 Kilo ordan zaten.

Gelelim Göbek Çevresine. Bölgesel yağ Yakımı diye bir şey yok. Yani ne yaparsanız yapın, vücut nerden vermek isterse ordan verir, Sizin yapabileceğiniz tek şey kas kütlesini arttırıp sabırla kalori açığı oluşturmak. Vücutta İstediğiniz yerdeki yağları eritemezsiniz yani.

Değil. Sağlıklı da değil zaten.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Babam 2 ayda 30-35
Öyle Verilen kilodan zerre hayır gelmez. 2 Ayda 20 Kilo vermiş biri olarak söylüyorum sakın yapmayın. Sonra hem verdiğinizi geri alırsınız, hemde eriyen kasınızla kalırsınız. Hızlı Kilo Vermek İyi bir şey değildir arkadaşlar.

Ayrıca İşte 1-2 Haftada 6-7 Kilo verdim diyenlere de bakmayın, İlk hafta vücuttaki ödem gidiyor, 2-3 Kilo ordan zaten.

Gelelim Göbek Çevresine. Bölgesel yağ Yakımı diye bir şey yok. Yani ne yaparsanız yapın, vücut nerden vermek isterse ordan verir, Sizin yapabileceğiniz tek şey kas kütlesini arttırıp sabırla kalori açığı oluşturmak. Vücutta İstediğiniz yerdeki yağları eritemezsiniz yani.

Değil. Sağlıklı da değil zaten.
Babam zamanında 2 ayda 30-35 kilo vermişti sadece yüzü, vücutu falan çok sarktı o kadar ama kilo almadı :/

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Tek öğün ye tavuk pilav önerim.
Her gün çık tempolu yürü veya hareket et ama ekstra, karın bölgesi antremanları var onları yapıp kendini zorla ilk günler hareket edemezsin acır ama kalkıp yap.
Ödem atıyorsun o verdiğin kilonun 3 de 1 i ödem zaten.
Sağlıksız yoldan vereceğiz biraz ama amacına ulaşacaksın sorumluluk üstüme kabul etmem :)

123kral14

80+ Silver
Arkadaşlar ne zırvalıyorsunuz?
Haftada kendi kilonun max 1 kilo verebilirsin.
Fazlasını verirsen hormonların altüst olur.
Ödemi de kafadan atın.
Yok efenim ben 20 kilo verdim ama ödem, YANLIŞ.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Çok kilolu olsan 10 kilo vermek kolay haftada 2.5 kilo ama 81 kilo olunca daha zor yani kilo vermek. Sadece karın bölgemdeki yağlar gitsin diye bi şey de yok bu arada. Benim önerim spor salonuna aylık yazıl hem ağırlık kaldırıp hem de kardiyonu yap ama yapacağın kardiyo 10 dakika olmasın yani amacın kilo vermek çünkü 30 dakika yap hafif tempolu koşu bisiklet vb. Kalori açığı bırakman lazım ki yağlar gitsin ama yeterli proteini almayı unutma. Ne kadar kilo verirsin bilemem ama verirsin. Kalori açığı için sebzeleri kullanabilirsin sağlıksız yağlar kullanacağına avakado gibi sağlıklı yağlar tüketmeyi dene.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
kilo öğünlerini sürekli azaltarak verebilirsin örnek: günde 50 ekmek yiyorsan 48 düşür 46 düşür 44 düşür bu şekilde devam et veya günlük mineral protein miktarını alıp 2500 kalorini tamamlayıp günün geri kalanını aç geçirerekte zayıflayabilirsin yöntem sana kalmış

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar ne zırvalıyorsunuz?
Haftada kendi kilonun max 1 kilo verebilirsin.
Fazlasını verirsen hormonların altüst olur.
Ödemi de kafadan atın.
Yok efenim ben 20 kilo verdim ama ödem, YANLIŞ.
Anlayamadım cümleyi, kime söylediniz ?

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Bir kilo vermek için 7500 kalori yakmak lazım. Ortalama 3000 kalori ihtiyacı olsa günlük ekstradan hiçbir şey yemeden 4500 kalori daha yakması lazım. Bu imkansıza yakındır. Bir haftada 7-8 kilo veren kişi kilodan değil ödemden vermiştir.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Bir kilo vermek için 7500 kalori yakmak lazım. Ortalama 3000 kalori ihtiyacı olsa günlük ekstradan hiçbir şey yemeden 4500 kalori daha yakması lazım. Bu imkansıza yakındır. Bir haftada 7-8 kilo veren kişi kilodan değil ödemden vermiştir.
Kanka 5-6 ay almadım kilo.Sonra yemeğe çok kaçtım aldım.Hızlı verirsen hızlı alırsın diye bir şey yok bence.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Kanka 5-6 ay almadım kilo.Sonra yemeğe çok kaçtım aldım.Hızlı verirsen hızlı alırsın diye bir şey yok bence.
Yavaş yavaş kalori açığı oluştur ve sabırlı ol. Durmadan tartılma aynalarda olmasın gözün vs. Tok tutacak bir kahvaltı olarak lor peynirli omleti önerebilirim. Ekmeği kesinlikle kesmeli ve karbonhidratı pilav ve makarnadan almalısın. Başlangıçta tavsiyelerim bu şekilde. Kalori hesabı yap kesinlikle ilk önce kalori ihtiyacını hesapla daha sonrasında yediklerini almak gereken kalorinin 200-300 kalori altında tut göreceksin zamanla dönüşümü.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Yavaş yavaş kalori açığı oluştur ve sabırlı ol. Durmadan tartılma aynalarda olmasın gözün vs. Tok tutacak bir kahvaltı olarak lor peynirli omleti önerebilirim. Ekmeği kesinlikle kesmeli ve karbonhidratı pilav ve makarnadan almalısın. Başlangıçta tavsiyelerim bu şekilde. Kalori hesabı yap kesinlikle ilk önce kalori ihtiyacını hesapla daha sonrasında yediklerini almak gereken kalorinin 200-300 kalori altında tut göreceksin zamanla dönüşümü.
Valla hızlı kalori vermek istiyorum ortalama 200-300 kalori altında tutarsam hızlı kilo veremem.Sağlıklı ve hızlı kilo vermek istiyorum.

Top Bottom