Neler Yeni

Dostlar acil en hızlı nasıl kilo verebilirim?

3.George

80+ Bronze
Az ye canım benim.Hareket et biraz da.Hormon problemin varsa doktora danış.Her söylenene de inanma...
Hareket ediyorum hocam. Hormon problemim var mı emin değilim. Çok yemiyorum ama azda yemiyorum. Yemekten ziyade hareketi arttırıyorum ama düşmüyor. Az da yiyemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şanslısınız spor için yeterli yağ seviyesindesiniz spor yaparken su için depolanmış suyu verip kilonuzu düşürürsünüz yağınızıda kas yaparken kullanırsınız spor yaparken yağlı olmak daha avantajlı 50 kilo zarganaların karın kaslarına bakmayın siz daha güçlüsünüz
Anladım teşekkürler.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hareket ediyorum hocam. Hormon problemim var mı emin değilim. Çok yemiyorum ama azda yemiyorum. Yemekten ziyade hareketi arttırıyorum ama düşmüyor. Az da yiyemiyorum.

Anladım teşekkürler.
ama aşırı derecede terliyeceksiniz su verdiğinizden dolayı hep terlemeye çalışın suyu vermek için

prmdmnn

80+ Bronze
Abur cuburlardan, meşrubatlardan, şekerli şeylerden ve hamur işinden tam anlamıyla uzak duracaksın. Sağlıklı beslenmeye bak ve en az yarım saat tempolu yürüyüşünü de yaparsın. Şu anda bunları yapıyorum ve obeziteden uzak kalmaya çalışıyorum. :)

Eğer öyle de veremiyorsan diyetisyene ya da bana kalırsa daha iyisi olan iç hastalıklarına (özel ya da devlet, fark etmez) başvurabilirsin.

3.George

80+ Bronze
Abur cuburlardan, meşrubatlardan, şekerli şeylerden ve hamur işinden tam anlamıyla uzak duracaksın. Sağlıklı beslenmeye bak ve en az yarım saat tempolu yürüyüşünü de yaparsın. Şu anda bunları yapıyorum ve obeziteden uzak kalmaya çalışıyorum. :)

Eğer öyle de veremiyorsan diyetisyene ya da bana kalırsa daha iyisi olan iç hastalıklarına (özel ya da devlet, fark etmez) başvurabilirsin.
Öyle özel bir diyet uygulamıyorum. Belki ondandır. Hamurişinden uzak dururum.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
ege erdem demirelli

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
16 yaşındayım yakında 17ye gireceğim. Boyumda 178. Kendimi 80-85 dolaylarında olduğumu sanıyordum, eylülde de 82 falandım fakat baya almışım. 93 kilo olmuşum. 1 ay içerisinde geri en hızlı nasıl 80 kg falan olurum? Göbek falanda biraz çıktı. Sizce 80 ideal midir? Bana 80 iyi geliyor. Diğer türlü çok cılız kalırım diye düşünüyorum.
Dostlar biraz daha aldım :/ :D. Şu an 95 kiloyum. Vermeye çalıştıkça daha çok alıyor gibiyim. Yanlış bişeyler yapıyorum herhalde.
HER GÜN 5 LİTRE SU İÇ 1 HAFTADA 3 KİLOYA YAKIN VERİRSİN AYRICA KALORİ MŞKTARLARINI DA DÜŞÜRÜRSEN 1-2 AYA ZAYIFLARSIN

Yemekle beraber içince zararlı oluyor diyolar.
YEMEKTEN ÖNCE SU İÇ MİDENİ DOLDURUR AMA YEMEK YERKEN SU İÇERSEN MİDENİ GENİŞLETİR YEMEK YEDİKTENM SONRA TEKRAR ACIKIRSIN

3.George

80+ Bronze
YEMEKTEN ÖNCE SU İÇ MİDENİ DOLDURUR AMA YEMEK YERKEN SU İÇERSEN MİDENİ GENİŞLETİR YEMEK YEDİKTENM SONRA TEKRAR ACIKIRSIN
Ben yerken çok su içiyorum. O kilo mu olarak dönüyor genişlettiği için şimdi.

Mideyi genislettigi icin daha fazla yeme istewgi duyarsin. Kilo almazsin
Daha fazla yeme hissi uyandırırdığını hiç anlamadım. Aksine şişiklik yapıyor gibi.

Top Bottom