Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Kesinlikle böyle.
  2. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Mideni bulandırıyorsa hiç kullanma hocam. Verdiği o zarara değmez.
  3. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Estağfurullah hocam sıkıntı yok da siz meseleyi hepten yanlış anladınız. Konuyu açıp tavsiye isteyen de ben değilim bana protein tozu ve ya creatin tavsiye etmenize gerek yok. Konuyu ilk sayfadan okursanız konuyu açan arkadaşın farklı biri olduğunu, benim de ona tavsiye veriyor olduğumu...
  4. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Ben soru sormuyorum hocam zaten. Bir arkadaş l-carnitin'lerin çin menşeli olduğunu söylemiş bende hardline'ın kini kullanmıştım acaba hardline'ın l-carnitini de öyle mi dedim. Konuyu başka bir yere çekmiş oldunuz biraz. 1000TL fiyat bandına hardline iyi zaten. Ama ben tercih etmiyorum.
  5. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Hardline fena değildir hocam. En demem ama iyidir. F/p markadır. Sonuçta bir optimum değilidir.
  6. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Ben hardline'dan kullanmıştım. O da dediğin gibi mi?
  7. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Hocam benim ilk başladığım zaman, bundan yaklaşık 3 sene önce zayıflamamda etkisi oldu. Eğer fazla kilon varsa kullanabilirsin. Ama kolay zayıflayabilen, rahatça kalori açığı yaratabilen biriysen gerekli değil.
  8. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Senin kaçıncı aydan sonra gelişeceğini bilemem kesin bir şey de söyleyemem. Bu suplementlere de çok bel bağlama. Testo ve ya Trenbolon değil bunlar sizi süper kahraman yapmayacak bi anda. Ben 3 senedir spor yapıyorum ama düzenli bcaa kullanmıyorum. 3 senedir protein tozu, l carnitine ve kreatin...
  9. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Senin için şimdilik yeterli. Daha 15 gündür spor yapıyorsun. 1738356947 Kreatin antrenmandan önce bi ölçek. Protein tozu antrenmandan sonra. Gerçi protein tozu çokta fark etmez gün içinde de tüketebilirsin.
  10. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Hamlığını atmak üzeresin. Protein tozunda benim önerdiklerim ile @Aquamen hocamın önderdiği markanın ürünlerini alabilirsin. Kreatini de aynı yerden alabilirsin.
  11. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Sağ ol kral sende öylesin
  12. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

@Mertpk Toksiklik yapmaya gerek yok hocam. Dediğimde yanlış bir şey mi var?
  13. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Hocam bcaa ve kreatin çok gereksiz şimdilik. Siz spora başlayalı ne kadar oldu? 1738355757 Protein tozu marka olarak Scitec, Suplementler öneririm bunlar bence en iyi f/p ürünler. Eğer para sıkıntım yok derseniz de Multipower ve Optimum öneririm.
  14. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Çoğu kişiye bunun gerçekleştiğini söylüyoruz ama bu sporla ilgilenmeyen insanlar dahi "tavuk ye gardaşım daha iyi" diyip duruyorlar. Sen benim dediğim gibi yap hocam. Eksik protein alıyorsan protein tozu kullanabilirsin. Tabii eğer bilmiyorsan protein tozu markaları konusunda da tavsiye verebilirim.
  15. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Hocam hangisi daha hızlı kana karışıyor? Ya da hangisinin tüketimi daha kolay. Protein tozu kadar kana hızlı karışna bir protein kaynağı yok maalesef. O yüzden bütçesi varsa protein tozu alması çok mantıklı olur. Antrenman sonrası hem hızlı kana karışır. 1738348070 Bcaa kas yıkımın engellemenin...
  16. Çatlı Reis

Hangi tozu almam gerek

Eğer günlük proteinini karşılayamıyorsan protein tozu alabilirsin. Onun haricinde şimdilik başka bi takviyeye ihtiyacın yok yeni başlamışsın. Hamlığını atıp kendinde belirli gelişmeler fark ettiğinde Kreatin kullanabilirsin istersen.
  17. Çatlı Reis

Spor için Kreatin Önerisi

Keratin eğer saçma sapan bir yerden almıyorsan nereden aldığın çok fark etmez. Hangisi daha ucuzsa direk ona yönel. Fiyatı daha pahalı olanlar saflığı daha iyi. Eğer fiyat farkı seni yormayacaksa tercihin Creapure Kreatin almak olsun. Ama çok önemli de değil bence.
  18. Çatlı Reis

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Relax olucan. Askeri mülakatlarda bir kaç kişiyi yan yana dizip muayene ediyorlar doktorlar (orada kurduğum üstünlüğü başka bi yerde kurduğumu hatırlamıyorum). Alışkınlar yani. Hem sağlık bu utanılacak bir şey yok.
  19. Çatlı Reis

Protein Tozu Önerir Misiniz?

Diğer protein tozlarına kıyasla içeriği zengin değil. WPC70 kullanıyor.
  20. Çatlı Reis

Protein Tozu Önerir Misiniz?

Onu kullanmak nasip olmadı hocam. Ama iyi bir ürün olduğunu duydum. Kullanılabilir yani.
Top Bottom