Arama sonuçları: *

1. Ç

20 li yaşlarda boy uzaması mümkün mü?

boy çok önemli bir mevzu değil buna emin olabilirsin tip vücut oranı ve çekicilik önemli
  2. Ç

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

bunun çözümü irade meselesi birde sosyallik sosyallik sorunu var muhtemelen günde 2-3 ise. bence haftada 1 de normal değil ya düzenli ilişki ya da nofap en iyisi. masturbasyon insanı geriye çekiyor.
  3. Ç

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

faydası olmaz
  4. Ç

Anksiyete krizi öldürürmü

öldürmez de psikolojik rahatsızlıklar aşırılaştıkça intihara gidebilir dikkatli olmak lazım tedavileri düzgün almak lazım.
  5. Ç

Veni vidi göz hastanesi nasıl

4 bin için gözü riske atmaya değmez dünya göz en iyisi diye biliyorum ama doktordan doktora da değişir bu. ilasik hala en çok kullanılan yöntem diye biliyorum.
  6. Ç

Son kullanma tarihi 2011'de geçmiş diş macun kullanılır mı?

kullanılır kardeşim yemeklere de kat ama lezzet verir yıllanmış diş macunu afiyet olsun
  7. Ç

Bu yanağımda ki şiş mi başka bişey mi ?

diş kaynaklıdır yüksek ihtimal canım kardeşim fakat doktor bile olsa aramızda görmeden muayene etmeden anlaşılmaz.
  8. Ç

1 defaya mahsus nargile içmek

vermez istikrar zararlıdır devam etme ama içmeye
  9. Ç

Kan tutuyor kan veremiyorum

benimde eskiden midem bulanırdı şimdi fantezi olarak veriyorum aşırı hoşuma gidiyor geçen de var geçmeyende yani. çocukken yarım saat kan almaya uğraştıklarını bilirim.
  10. Ç

Boy Uzaması İçin Yapılması Gereken Egzersiz hareketleri

epifiz bezinin açılması veya kapanmasının boy uzamasında bir etkisi yok eskiden bir benzerini söylerlerdi bize sürekli zıplarsan epifiz bezleri uyarı alır ve uzar diye halk masalı tabii ki bunlar. insan vücudunda olan her şey kodlarla yazılı ve tıkır tıkır işliyor aslında. insanları genlerinden...
  11. Ç

Boy Uzaması İçin Yapılması Gereken Egzersiz hareketleri

Boy genetiktir yok basketbol yok x sporu hepsi hikaye. Boy büyük çoğunlukla genetik ve beslenmedir. Boyu uzun olanlar baskete başladığı için uzunlardır basket yaptıkları için uzamazlar.
  12. Ç

köpek saldırdı yardım edin

köpeklere tapan bu köpek sorununun baş sorumluları. bu varlıklar için köpekler insandan üstündür bir çocuk bile bu köpekler yüzünden ölse köpeği savunurlar.
  13. Ç

insanla köpeği bir tutan köpek tapar mesajlarını ciddiye almayınız
  14. Ç

barınak diyenlere barınak çözüm değil yetecek barınak yaptırmak hem ciddi maliyet hemde aşırı uzun sürer. çözüm uyutmak.
  15. Ç

bir köpek tapar ile git köpek onu yerken kaçarsın sende
  16. Ç

Eski saçıma ne kadar sürede dönebilirim

benim 2 ay sürmüyor bu kıvama gelmesi
  17. Ç

Elektronik sigara zararlımı?

Zararsız dünya sağlık örgütü elektronik sigara öneriyor. Avrupa'da sağlık için elektronik sigara dağıtımı başlamış.(!)
  18. Ç

Saçim Seyrek Mi̇ Kel Mi̇ Kalacağim

söylemesi ayıptır oturma organımda daha yoğun kıl var kanka bir doktora görün acil :D
  19. Ç

Saçim Seyrek Mi̇ Kel Mi̇ Kalacağim

kel kalmayacaksın kelsin zaten geçmiş olsun
  20. Ç

Spor Salonunda 1 Ayda Ne Kadar Gelişirim? 🏋️‍♂️

benden iki yorum üstteki çocuğun ppdeki kişi gibi olursun kardeşim.
Top Bottom