Neler Yeni

Elektronik sigara zararlımı?

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Batuhan
sence bağımlılık yapmayan bir şeyi sigara diye satmaları ne kadar mantıklı olur bir de böyle düşün, içinde nikotin olacak ki sürekli içesin gelsin. arkadaşın da bilmiyor belli ki
işte sigarada falan bağımlılık yapan şey nikotinse nikotin olmazsa bağımlılık yapmaz zaevk için içersin yanlışmı diyorum ben?

Kerem gök

80+ Silver
işte sigarada falan bağımlılık yapan şey nikotinse nikotin olmazsa bağımlılık yapmaz zaevk için içersin yanlışmı diyorum ben?
bence ve bilime göre yanlış diyorsun diye düşünüyorum ama senin kararın. (bir de önceki yorumumu görmemiş olabilirsin bi ona bak)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Faydalıdır

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Batuhan
ve su buharı ciğerlerine çok daha kolay yapıştığı için sigaradan bile daha zararlı olabiliyor. elektroniğin tek olayı sigarayı bırakmaya çalışanlar daha az nikotin almak için elektroniğe geçiyorlar veya direkt elektronikle başlıyorlar
peki ona göre bişey varmı cihaz falan zararlı olmayan sadece buhar ve aromalı olan bişey ?

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar sırf dumanı için elektronik sigara almak isitiyorum ama zararlımı zararsızmı bilmiyorum bide şu nikotun olayı var nikotinsiz liktlerde zararlımı bilgi verirmisiniz
hocam boşa para hiç gerek yok.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Zararsız dünya sağlık örgütü elektronik sigara öneriyor. Avrupa'da sağlık için elektronik sigara dağıtımı başlamış.(!)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
baran
elektronik sigaranın zararı yok diyenlere inanma dostum sadece henüz zararları tespit edilmedi :)

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Nikotinsiz likitler var ben 6 senedir içiyorum reklam olmasin ilke kimyadan kendim istediğim oranlarda yapip aliyorum. Ama sadece duman için kusura bakma da çocuk mu avutcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,826
Üyeler
168,356
Son üye
furkeyn
Top Bottom