Neler Yeni

Elektronik Sigara Önerisi

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Ortalama bir cihaz mesela arkadaşların önerdiği tarzda 2k premium likit 800-900TL cihazın yanında 2 coil geliyor onlar bitince de yenisi 5 li paket halinde 750 tl

Hesef

80+
Ortalama bir cihaz mesela arkadaşların önerdiği tarzda 2k premium likit 800-900TL cihazın yanında 2 coil geliyor onlar bitince de yenisi 5 li paket halinde 750 tl
Hocam bu forumda mesajı alıntılamazsanız bildiirm gitmiyor.
Önerdiğiniz cihazların linkini atabilir misiniz? Birde likitlerin ne kadar gittiğini.

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Hocam bu ürünler yasaklı olduğu için size öyle link attığımda bakıp inceleyip rengini falan seçip görselini görebileceğiniz bir şey yok. Siz dediğim forumda ilanlar sekmesine girip sıfır ürünler kısmına tıklayıp listelenen herhangi satıcıdan fiyatları da araştırıp alabilirsiniz. Ben size bir kaç model önereyim ama sormam gerek nargile içim mi sigara içimi mi yoksa hepsinden biraz olsun ortaya karışık mı?
Hocam bu forumda mesajı alıntılamazsanız bildiirm gitmiyor.
Önerdiğiniz cihazların linkini atabilir misiniz? Birde likitlerin ne kadar gittiğini.

Hesef

80+
Hocam bu ürünler yasaklı olduğu için size öyle link attığımda bakıp inceleyip rengini falan seçip görselini görebileceğiniz bir şey yok. Siz dediğim forumda ilanlar sekmesine girip sıfır ürünler kısmına tıklayıp listelenen herhangi satıcıdan fiyatları da araştırıp alabilirsiniz. Ben size bir kaç model önereyim ama sormam gerek nargile içim mi sigara içimi mi yoksa hepsinden biraz olsun ortaya karışık mı?
Özelden gönderenilirsiniz hocam, sigara içmiyorum arkadaşlarım sigara içerken yanlarında oyalanmak için içiyorum. Şekerli tatları seviyorum. Dediğiniz foruma kayıt oldum onay bekliyorum.

Top Bottom