Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

devlet hastanesi diş acil

oluyor
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Evrim Ağacının obezite hakkında dediklerine katılıyor musunuz?

Obez olan insanlar kendi öz yeterliliklerini ve isteklerini sınırlayamayan insanlardır. Her zaman kalbe göre hareket edemeyiz. İnsanlar kendi isteklerini bazı konularda sınırlamalıdır. Bu konuda katılıyorum videoya
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

20 lik diş çekimi nasıl olur

Çekildi
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

bana atılmadı
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dikiş yok, iğne acıtmadı. Çektikten sonra dişin o bölgesi kanama yapıyor. Tampon koyuyor doktor. Yarım saat sonra tamponu çıkarıp çöpe at. Doktordan çıkınca da eczaneye uğrayıp ekstra tampon al. 5 tanesi 5TL çok ucuz zaten. Oraya yarımşar saat arayla tampon koy kanayan bölgeye. Soğuk sıcak bir...
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

İğne yapıyor uyuşturmak için, 15 dakka bekliyorsun uyuşmasını. Sonra 5 dakka bile sürmüyor çekmesi. Çok basit oldu benimki. Yarın bir tane daha çektirmeye gideceğim hatta. Korkacak bir şey yok.
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tırnaklarımın altı sürekli kirleniyor?

Kesmiyorsan da sürekli temiz tutman gerek. Aralarını kürdanla temizlemen lazım ama hiçbir zaman kestiğin gibi olmaz. Kesip tekrar uzatabilirsin.
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tırnaklarımın altı sürekli kirleniyor?

Tırnaklarını kesmen lazım
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

9. sınıftan 10. sınıfa geçerken 10cm uzamıştım
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Askerlik belgem ıslandı

Noterde aslı gibidir diye yaptırabilirsiniz fotokopiyi sanırsam
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Günde kaç defa diş fırçalanmalı / kaç kere fırçalıyorsunuz ?

Evde kahvaltımı edip dışarı çıkmadan fırçalamaya özen gösteriyorum, bu ağzımda ferahlık sağladığı için çok iyi geliyor. Gece de yemekten sonra yatmadan önce fırçalanıp yatılmalı aslında da onu yapmıyorum. Macunun kalitesini bilemem, o senin bütçene bağlı bir şey ancak renk kodlarına dikkat...
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

E Nabız an Dolu Olan Polikinlikten Sıra Alma İpuçları

Günde 2 kere sistem reset atıyor kendine. Birisi ikindi 4-5 sırası gibi, bir de gece 12'den sonra. Bu dediğim saatlerde sisteme tekrar giriş yapıp tekrar dene. Elbet bulursun
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Sırtımdaki yaranın nedenini bilen varmı?

Fitness antrenmanının bir videosunda izlemiştim. Birinin karnında da bu şekil izler vardı. Çocuk şey diyordu. Bir anda böyle vücut yaptığım için oldu vs. vs. çok hatırlayamıyorum videoyu.
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Diş Beyazlatma Öncesi Sonrası Fark

Hayırlı olsun bana da bir diş teli lazım ya :D
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Baş ağrısı hızlıca nasıl geçer?

Baş ağrısı eğer migrense beklemek çözüm olmuyor hocam
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Baş ağrısı hızlıca nasıl geçer?

Parol + Karanlık bir odada başını 1 saat yastığa koymak
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dişim apse oldu antibiyotik kullanayım mı?

Eğer iltihap kapmışsa doktora da gitseniz size ilaç verip 1 hafta kullanıp öyle gel diyecek. Ama iltihap olup olmadığını öğrenmek için yine de doktorunuza danışın. Ne de olsa sağlık
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yarın Ameliyata gireceğim

Şimdiden geçmiş olsunnn, narkozun etkisiyle ne yaşadığını anlatırsın inşallah buraya gelince... :peepokalp:
Top Bottom