Neler Yeni

Korona ile denk olan yeni bir virüs çıktı!

Livaković

80+ Silver
Dostlar daha yeni bizim ülkemize haberi ulaşan bir virüsten bahsedeceğim sizlere difteri virüsü nijeryada çıkmış ve şuanda 432 ölü 7binde vakası bulunan bu virüs ölümcül ve bulaşıcılığı aynı korona gibi olan bu virüs şuanda sadece nijeryada peki ilerleyen günlerde türkiyeye ulaşırsa sizce neler olur?

Leaden_Viever

80+ Bronze
Dostlar daha yeni bizim ülkemize haberi ulaşan bir virüsten bahsedeceğim sizlere difteri virüsü nijeryada çıkmış ve şuanda 432 ölü 7binde vakası bulunan bu virüs ölümcül ve bulaşıcılığı aynı korona gibi olan bu virüs şuanda sadece nijeryada peki ilerleyen günlerde türkiyeye ulaşırsa sizce neler olur?

hadi şimdide okullar uzaktan eğitime geçsin
inşallah olmaz

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni Dünya Düzeni için DSÖ'nün kapanma kararını BM'de ülkeler imzaladıktan hemen sonra çıkması..
Hocam turizm sektörünün bitmesini bekliyorlar hala yaz devam ediyor burda kasıma kadar turizm sektörü bitecek kasım aralıktada muhtemelen kapanacak nüfus azaltmak için yapılan bir şey bu ve istedikle4i sayıya gelene kadarda bu virüsü devam ettirecekler ve en az 1 sene diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hadi şimdide okullar uzaktan eğitime geçsin
inşallah olmaz
Tek ülkede bu kadar hızlı yayılma gösteren bir virüsün diğer ülkelere sıçraması durumunda kapanmaması imkansız diğer ülkelere sıçrarsa bu virüsün ölümcüllüğü göz önünde bulundurulursa bir kapanma net olacaktır

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Semih Boran
Kapanma kararı imzalanması derken biraz detaylandırabilirmisiniz nerede ne zaman hangi ülkede kapanma oldu?
Herhangi bir virüsten bir şey olmadı. Yeni biten BM zirvesinde DSÖ başkanı ile birlikte pandemi anlaşması imzalandı. 20 Eylül diye hatırlıyorum tarihini.

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir virüsten bir şey olmadı. Yeni biten BM zirvesinde DSÖ başkanı ile birlikte pandemi anlaşması imzalandı. 20 Eylül diye hatırlıyorum tarihini.
BU kapanmaya işaret oluyor ozaman kaynak nedir peki kaynak paylaşırmısınıx

Top Bottom