Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Kilo Vermek İstiyorum Böyle Yaşamaktan Bıktım. Yardımına ihtiyacım var.

Kardiyonun ağırlık egzersizinden sonra yapılmasındaki amaç ağırlık egzersizi sırasında daha fazla enerji kalmış olmasıdır ama çok fazla yorulmuyorsanız pek sıkıntı olmaz ısınmış olursunuz zaten ağırlık öncesinde ısınmak faydalı oluyor Evet günlük max 500 kalori açığı öneriliyor daha düşük kilo...
  2. Akhiore

Kilo Vermek İstiyorum Böyle Yaşamaktan Bıktım. Yardımına ihtiyacım var.

Uzun sürecek bir yola başladığını belirtmek isterim kalori açığı bırakman lazım anladığım kadarıyla bunu biliyorsun çok fazla kalori açığı bırakman sağlıksız olacağı için en fazla 500 kalori açığı bırakmanı tavsiye ederim deri sarkmasını minimuma indirmek için kas alırken yağ oranını aynı...
  3. Akhiore

Pre Workout önerir misiniz ?

Kırmızı pancar suyu ve kahve yeterli bence pre ben de kullanıyorum ama haftada 1 yada ayda 1 felan kullanınca tabi ki daha iyi oluyor ama her seferinde kullanmak bence zarar. https://proteinocean.com/preworkout?boyut=300g&aroma=limonata Ben bunu kullanıyorum diğerleri hakkında bir fikrim yok...
  4. Akhiore

:D

Jinekomasti olabilir bir doktora görünmeni tavsiye ederim ailen karşı değilse testesteron testi yaptırabilirsin çok zor bir test değil dahiliye doktoru yapıyor. Gerekli görürse endokrinoloji bölümüne yada gerekli bölüme gitmeni ister Spor olarakta zayıflaman gerekiyorsa kalori açığı...
  5. Akhiore

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Maskeyle gezmeye başlayayımı. Ofiste herkes hasta
  6. Akhiore

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

Güzelce bir video seç ve haftada 2 yap yeterlidir. İstersen özel listemden bir kaç oyuncu ismi verebilirim. En önemlisi kayganlaştırıcı bir şey kullan mesela krem vb. eldiven ve sünger ileri seviye onun için ilerde tavsiye verebilirim. Birde yaşın 16 herhalde spora başlamanın tam vakti bence...
  7. Akhiore

Uyuz Hakkında Soru Yardım

Biz ailecek aktardan bir ilaç karışımı yaptırıp sürüp 1 gün boyunca onu sürüp durmuştuk geçmişti onu sürüp kendimizi streçlemiştik çok fazla kokuyordu ama
  8. Akhiore

Boyum uzamiyor ve kilo alamiyorum

Boyu bilmem ama kilo almak için kalori fazlası alman lazım birde spor yaparsan kas olarakta kilo alırsın maddi olarak durumunuzun biraz iyi olması lazım kalorili tarif istersen verebilirim. Birde sağlıklı kilomu almak istiyorsun ki tavsiyem budur ama zordur. Yoksa sağlıksız mı almak istiyorsun...
  9. Akhiore

Hiç hastalanmamak veya daha az hastalanmak mümkün mü?

Düzenli beslenme,soğuk duş ve arada sırada hasta olmak ben yılda 1 bilerek kendimi hasta ederim mesella bide vakit varsa spor
  10. Akhiore

14 yaşında 70 kg normal mi?

Spor yapmanı tavsiye ederim bende 21 yaşıma kadar hiç spor yapmadım yeni başladım keşke daha önce başlasaymıştım diyorum 14 belki erken olabilir ama 15,16 arası spora başlamak lazım bence o dönemden beri spor yapanları görüyorum salonda adamlarda ne kas var bee şuan 183 boy 95 kg bklm ne olacak...
  11. Akhiore

Telefona baktığı için gözleri ağrıyan var mı?

telefonunda gòz rahatlığı kalkanı varsa onu kullanabilirsin eskiden kullanmazken benimde ağrıyordu şimdi yarım ayarda açık duruyor eskisi kadar ağrı yapmıyor o ağrı mavi ışik kaynaklı oluyor diye biliyorum ben
Top Bottom