Arama sonuçları: *

• Users: App20
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Evde spor yaparak gelişilirmi?

https://www.hepsiburada.com/aydin-sport-35-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-pm-HB00000TCE44 Para yoksa bunlarda alınabilir döküm pahalıya gelebilir
  2. A

35kg dumbell setim vardı ama kol calisirken 5kg yapıp çalışıyordum Göğüs çalışırken +20kg takıyorum uzun demire Disiplinli ilerlersen ve iyi yemek yersen herturlu artış oluyor
  3. A

Onla 10 yıl yapsana bisey olmaz dumbell seti lazım yada 2 dumbell 1697732168 Bende evde yaptim 2-3 ay 56-57kg iken 63 kg oldum kol 27cm iken 32 fln oldu ama disiplinli yapmak önemli bırakmıştım kol tekrar 30a indir şimdi yeniden başlıcam
  4. A

Dumbell setiniz varmi?
  5. A

Kollarim V Şekli̇nde Kaldi Aci̇l Yardim Edi̇n!!!

Normal bendede yakin zamanda olmuştu 4-5gun açamadım
  6. A

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

Alamazsın diye birsey yok ben aldım benim gibi evde oturup sadece spor için hareket eden biri bu şekilde alabilir tabi daha hızlı almak için daha fazla yemek lazım
  7. A

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

Sabah 1 ekmek ( pide yad somun ) peynir domates 1-2 yumurta nomal kahvaltı yani 1-1.5 saat sonra 80gr kadar yulaf 1 muz ( sütü haşlayıp yulaf dökerek yiyordum ) Sonra 13.00-14.00 gibi öğle yemeği ( bazen makarna bazen pilav ) 2 saat sonrada spor Akşamda genellikle tavuk pilav yemeye...
  8. A

🔴NASIL KİLO ALIRIM???

Boyum 1.76 57 kiloydum evde 3 ay 5kg dumbell ile çalıştım şuan 63 kiloyum ( ramazanda 3 kiko verdim geri 2 haftada topladım ) Bende hiç alamıyordum zorladım oldu.
  9. A

"Müslümanlar Depresyona Girmez"

Depresyona girebilir ancak İmanına göre ALLAH'a olan tam teslimiyeti ile daha kolay şekilde çıkabilir.
  10. A

Su yüzünden zehirlendim

Mersindeyim Ömrümde Hep Çeşme Suyu İçtim Daha Kötü bir şey yaşamadım şehirden şehire fark var herhalde
  11. A

• İstanbul'da maymun çiçeği virüsü şüphesi ! 3 kişi karantina da !

TR İçin Normal Levele Başlıyoruz Heralde
  12. A

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Bence Bu Daha İyi Olur https://www.trendyol.com/smyrna-spor/20-kg-halter-agirlik-ve-dambil-seti-vidali-p-70643388
  13. A

Covid testim pozitif çıktı

Kendini iyi hisset gecer
  14. A

Pcr testim negatif çıktı ama bütün belirtiler var

Kardeşim testler her zaman doğru göstermiyo %50 doğru gösterme ihtimali var koronadan korkma öyle bisey yok çünkü sadece gribin abisi o kadar (Şimdi tüm forum gelip bana ********** diyecek kudurun araştırmadan aşı yapmaya devam edin)
  15. A

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

Aşı kesin kanıtlandı mı? Yan etkileri yok deniliyor mu ? 6 aylık bebeklere bile aşı yapmayı düşünen akılsızları doktor sanıp kokuşmayın kendi fikriniz olsun biraz
  16. A

Aşı Olmamanın Ne Gibi Zararları Var?

İleride coçuğunun olma ihtimali azalıyor
  17. A

12 yaş üstüne aşı sırası geldi mi

İleride sağlık sıkıntıları çekerseniz yada çocuğunuz olmaz ise bu yazdigimi hatırlayın ben aşımı olmadım maske mesafe dikkat etmiyorum bana bulaşmiyo ama test yaptirsam korona cikarim
  18. A

12 yaş üstüne aşı sırası geldi mi

İleride Çocuğunuz Olmasını İstiyorsanız Aşı Vurulmayın
  19. A

Sizce okullar yine kapanır mı?

İNŞALLAH KAPANACAK
  20. A

18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

17 Yaşındayım İstedikleri Şeyleri Yasaklasınlar Yinede Aşı Yaptirmiyacağım. Aşı Kısırlık Yapıyor Buda Kanıtlandı. Ölmekten korkmuyorum ama aşıyı yinede olmam.
Top Bottom