Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Yüzde Kızarıklık Sorunu

doktor ihtimali şuan yok bayram vs. Eczaneden beyazlatıcı krem önerisi olan var mı ?
  2. Apu Mühendisi

Yüzde Kızarıklık Sorunu

Arkadaşlar Çocukluğumdan beri yüzüm böyle. Buna benzer yani. Doktora da gidemiyorum bu aralar. Bu Neden Olur ? Yaşayan Var Mı ? Geçiren Krem VS. Var Mı ?
  3. Apu Mühendisi

.......boşş

Evet kalorini kısıtlamalısın.
  4. Apu Mühendisi

MSÜ Serbest T4 Elenme Sebebi Mi ?

Arkadaşlar Sadece Serbest T4 Yüksek. Diğer Her Şey Normal Ve Tüm Poliklinikleri geçtim. Elerler Mi ?
  5. Apu Mühendisi

Serbest T4 Nasıl Düşürülür ?

Arkadaşlar Bu Değer Nasıl Düşürülür Acil Yardım Lazım ?
  6. Apu Mühendisi

Skolyoz Nasıl Anlaşılır ?

Yarın Sağlık mülakatım var. Elenenlerin %70i skolyoz. O yüzden yarına kadar anlama yolu var mı onu anlamak istedim ?
  7. Apu Mühendisi

Skolyoz Nasıl Anlaşılır ?

Skolyoz Nasıl Anlaşılır Beyler ?
  8. Apu Mühendisi

Göbek eritmek ve bacaklarımın incelmesini istiyorum

Nisanın Başında 90 Kiloydum, Haziranın 17sinde 70.
  9. Apu Mühendisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kilo-nasil-verilir-kilo-verme-seruevenim.751036/ Buyrun efenim rehber istemiştiniz. 1686030227 https://forum.donanimarsivi.com/konu/kilo-nasil-verilir-kilo-verme-seruevenim.751036/
  10. Apu Mühendisi

Şuan rehber oluşturuyorum.
  11. Apu Mühendisi

O kadar da değil, çelik gibi iradem var o yüzden övünebilirim sanırım :D . 1 Yıl spor yaptım spor salonunda, ama dengesiz yaptığım için 95 kiloya çıktım. Sonra Bil Bakalım Kim 2 Ayda 10 Kilo Verdi :D Hobi olarak kilo veriyorum artık. 1686028524 Kalori Açığını Fazla Oluşturdum Ve Her Gün...
  12. Apu Mühendisi

Sağlıklı değil. O yüzden gerek yok. 1686001523 Sağlıklı değil, geri alıyorsun, Kas kaybı da cabası. Adam gibi oturaklı verin kilonuzu :D
  13. Apu Mühendisi

2.5 Ayda 20 Kilo Vermişliğim Var :D Daha rekorumu kıran olmadı tanıdıklarımdan
  14. Apu Mühendisi

Kardiyosuz diyelim.
  15. Apu Mühendisi

Göbek eritmek, Bacak eritmek diye bir şey yok. Vücudun nerden verirse ordan, Kalori Açığı oluşturacaksın. Yeterli Ve Düzenli Beslenip Kas Erimesini En aza indirgeyeceksin. Yağ Oranını Düşüreceksin. Ta da Fit Vücuda Ulaştın.
  16. Apu Mühendisi

BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR ŞEY YOK BÖLGESEL YAĞ ERİTMEK DİYE BİR...
  17. Apu Mühendisi

Aile Ruh Sağlığı Sorunları Nasıl Ateizme Sürüklüyor

Hah Aslında Orda Onu Demek İstemiyor, Kuran Arapçada bile tam anlaşılamıyor kolu geldi. Evrensel din ama indirildiği millette bile tam anlaşılamıyor. Birazdan Gerçek İslam O değil, hatalı olan müslümanlar islam değil kolu da gelir birkaç dakikaya.
  18. Apu Mühendisi

Tamam kanka kuranın türkçe mealini okuyup kafana yatmadığında tekrar konuşalım olur mu ? Bu tartışmayı onlarca kişiyle yaptım bir yere varmıyor genelde. Efor sarf etmeyeceğim.
  19. Apu Mühendisi

Hahaha, Koca Big Bang ve Darwinin Evrim Teorisi Çürüdü Görüyor Musun ? Cansız Toprak ve Su canlanmaz aynen kanzi, koca makaleler, onlarca araştırma boşa gitti. Hatta Ceketi Şuraya Asalım Ceket İnsan Olur Mu ? Birde İslam Bilime karşı değil diyorlar ya kopuyorum.
Top Bottom