Arama sonuçları: *

1. Arslannn

Saç dökülmesine karşı öneriniz varmı

17
  2. Arslannn

Yarın bende tekrar gidicem hocam inş bi çözüm okur artık
  3. Arslannn

Hocam saç diplerim çok net bi şekilde gözüküyor artık 18 yaşındayım böyle giderse 2 yıl sonra saç kalmıycak ön taraflarda 1692746265 Bakyım hocam bunu hiç görmemiştim
  4. Arslannn

bu konu için çok uğraştim fakt saçlarım çok dölüyüor birçok ğrğn denedim ama sonuç aynı doktora gittiğimde bioxcin forte şampuan verdi ama onunda etkisi yok sizin kullanıp fayda gördüğünüz ürün varmı önerilerinizi bekliyorum
  5. Arslannn

Beni Elektrik Çarptı!

özel frekanslar verilerek sağlanıyor bu evet ama belki şansa olmuştur :D
  6. Arslannn

Beni Elektrik Çarptı!

Öncelikle geçmiş olsun.Olaya iyi tarafından bak bi makalede ufak elekrik akımlarının beyin kabuğunu daha aktif çalıştırdığını okumuştum tabi seninki çok ufak deil
  7. Arslannn

köpek saldırdı yardım edin

Fen işlerini ara köpeği alıyolar ordan barınağa gidiyo
  8. Arslannn

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Hocam konu başlığına daha basit bi cümle yazsak belki daha fazla kişiye ulaşabilir isim yabancı geldiği için insanlar anlamıyor olabilir
  9. Arslannn

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Up. Up
  10. Arslannn

16 yaşında 1.73 boy kaç olur?

Beslenmene dikkat et yaşın daha müsait uzamak için bnede senşn yaşında o boylardaydım şu an 18 im boyum 1.80
  11. Arslannn

Miyop gözlüğümü her zaman takmalı mıyım?

tmdır teşekkür ederim
  12. Arslannn

çıkarıncada net görüyorum ama bir süre sonra gözüm ağrıyor ama takınca çok bi sıkıntı yok
  13. Arslannn

astigmat yok ama pc başında kullanmalımıyım onda çok kararsız kaldım
  14. Arslannn

gözlüğümü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat derecemin gitgite ilerlediğini farkettim şu anki dereceleri 0.5 0.75 ve artık uzak noktaları net göremiyorum sürekli bu gölüğü takmalımıyım yoksa sadece göremediğim yerlerdemi? gözlükte ayrıten mavi ışık filtresi var pc başında kullanmam doğrumu uzak...
  15. Arslannn

gözlerim mi bozuldu ?

hocam sağlık bu hiç riske vermeyin bence bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
Top Bottom