Neler Yeni

gözlerim mi bozuldu ?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Göz doktoruna danışarak DHA doğru bir yönlendirme alabilirsin.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
hocam sağlık bu hiç riske vermeyin bence bi doktora gitmenizi tavsiye ederim

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
muhtemelen az su içmişsin ve az göz kırpmışşındır doktora görün kuruluk yapmış olabilir

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Sen en iyisi bir doktora git.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Forumda ne kadar çok göz doktoru varmış ya :) Arkadaşlar lütfen en azından sağlık gibi bir alanda bilginiz dışında yorumlarda bulunup milletin sağlığıyla oynamayın. Aranızda göz doktoru varsa kendilerini bu yorumdan muaf tutsunlar lütfen.

.......

80+ Bronze
10 saatten fazla ekrana bakıyorsun,gözlerin yorulduğu için olabilir.Gözlerin bozuk anlamına gelmiyor.20 yıldır ekrana bakıyorum gözlerimde sorun yok.Teknolojiyle arası olmayan tanıdık var önündekini göremiyor.Ekrana bakmakla bozulur anlamına gelmiyor yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Doktora gitmen daha faydalı ne olduğunu bilemeyiz.

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
Forumda ne kadar çok göz doktoru varmış ya :) Arkadaşlar lütfen en azından sağlık gibi bir alanda bilginiz dışında yorumlarda bulunup milletin sağlığıyla oynamayın. Aranızda göz doktoru varsa kendilerini bu yorumdan muaf tutsunlar lütfen.
göz doktoruna git demişler sen ne anlatıyosun ya :D

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Göz kuruluğu, yaşandı onaylandı ✍️

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
muhtemelen az su içmişsin ve az göz kırpmışşındır doktora görün kuruluk yapmış olabilir
su hiç içmiyorum gibi bişey zaten ve gözlerimi aşırı çok ovuşturuyorum

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak
beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D
Bende ise düzenli olarak 20 saat bilgisayar başında zaman geçirmem sonucunda gözlerim bozulmuştu. 🙂 Ama seninki gibi bir problem olmamıştı. Her ihtimale karşı kontrol için doktora gitmeni öneririm.

Top Bottom