Neler Yeni

gözlerim mi bozuldu ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Kadir_1987

80+ Silver
beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D
Mhrs uygulamasına giriyor ve göz doktoruna randevu alıyorsun.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D
Hocam bence de doktora gidin gözlük yazarsa rahatlarsınız.

.......

80+ Bronze
Ben de göz için randevu oluşturdum ve bekliyorum mecburen.
Ne yapayım sağlığımı insanların tavsiyelerine mi bırakayım.
Sistem için bir eleştiriydi.Ben de 2 aydır randevu alamıyorum.Hastaneye gidince de alınmıyor artık.Sadece mhrs kayıtllılar.Hastalıktan ölsek almıyacaklar.Sağlığımı insanların tavsiyesine bırakma noktasına bile geldim.

Kadir_1987

80+ Silver
Sistem için bir eleştiriydi.Ben de 2 aydır randevu alamıyorum.Hastaneye gidince de alınmıyor artık.Sadece mhrs kayıtllılar.Hastalıktan ölsek almıyacaklar.Sağlığımı insanların tavsiyesine bırakma noktasına bile geldim.
Sana sonuna kadar katılıyorum ve eleştirine de.
Ben bir gün diş doktoru için randevu oluşturdum ve beklemeye başladım.
Randevu boşluğu olunca bana bildirim geldi ve müsaitlik gününde doktora gittim böyle böyle şikayetlerim var ve yapılmasını istiyorum dedim.
Bana aynen şu şekilde cevap verdi.
( Dişlerinizin Özel hastanedeki estetiğini burada beklemeyin ve ona göre istediğinizi yapayım dedi ve ben oracık da şok geçirdim ve doktora dalacaktım zor tuttum kendimi. )
Aslın da öfkem doktor'a değil sisteme idi.
Yani uzun lafın kısası seni ve birçok arkadaşımızı gayet iyi anlıyorum.
Ancak bazı arkadaşlar ciddi sağlık meselelerindeki tavsiyeleri uygulayacak kadar düşüncesiz davranabiliyorlar.
Önemli ve ciddi bir mesele olduğu için bu şekilde söylüyorum.
Seni ve arkadaşımızı tenzih ederek söylüyorum yani genel olarak konuşuyorum.

Top Bottom