shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,361
Mhrs uygulamasına giriyor ve göz doktoruna randevu alıyorsun.beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam bence de doktora gidin gözlük yazarsa rahatlarsınız.beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tabi randevu alabilirse.Mhrs uygulamasına giriyor ve göz doktoruna randevu alıyorsun.
Ben de göz için randevu oluşturdum ve bekliyorum mecburen.Tabi randevu alabilirse.
Sistem için bir eleştiriydi.Ben de 2 aydır randevu alamıyorum.Hastaneye gidince de alınmıyor artık.Sadece mhrs kayıtllılar.Hastalıktan ölsek almıyacaklar.Sağlığımı insanların tavsiyesine bırakma noktasına bile geldim.Ben de göz için randevu oluşturdum ve bekliyorum mecburen.
Ne yapayım sağlığımı insanların tavsiyelerine mi bırakayım.
Sana sonuna kadar katılıyorum ve eleştirine de.Sistem için bir eleştiriydi.Ben de 2 aydır randevu alamıyorum.Hastaneye gidince de alınmıyor artık.Sadece mhrs kayıtllılar.Hastalıktan ölsek almıyacaklar.Sağlığımı insanların tavsiyesine bırakma noktasına bile geldim.