gözlerim mi bozuldu ?

montenegro98

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D

Göz doktoruna danışarak DHA doğru bir yönlendirme alabilirsin.

hocam sağlık bu hiç riske vermeyin bence bi doktora gitmenizi tavsiye ederim

muhtemelen az su içmişsin ve az göz kırpmışşındır doktora görün kuruluk yapmış olabilir

Gözlerin 1 haftada bozulmaz merak etme, göz bozulmasının en büyük nedeni genetiktir. Muhtemelen göz kuruluğu falan olmuş. Doktora git.

Forumda ne kadar çok göz doktoru varmış ya :) Arkadaşlar lütfen en azından sağlık gibi bir alanda bilginiz dışında yorumlarda bulunup milletin sağlığıyla oynamayın. Aranızda göz doktoru varsa kendilerini bu yorumdan muaf tutsunlar lütfen.

10 saatten fazla ekrana bakıyorsun,gözlerin yorulduğu için olabilir.Gözlerin bozuk anlamına gelmiyor.20 yıldır ekrana bakıyorum gözlerimde sorun yok.Teknolojiyle arası olmayan tanıdık var önündekini göremiyor.Ekrana bakmakla bozulur anlamına gelmiyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+Doktora gitmen daha faydalı ne olduğunu bilemeyiz.

Forumda ne kadar çok göz doktoru varmış ya :) Arkadaşlar lütfen en azından sağlık gibi bir alanda bilginiz dışında yorumlarda bulunup milletin sağlığıyla oynamayın. Aranızda göz doktoru varsa kendilerini bu yorumdan muaf tutsunlar lütfen.
göz doktoruna git demişler sen ne anlatıyosun ya :D

Göz kuruluğu, yaşandı onaylandı ✍️

muhtemelen az su içmişsin ve az göz kırpmışşındır doktora görün kuruluk yapmış olabilir
su hiç içmiyorum gibi bişey zaten ve gözlerimi aşırı çok ovuşturuyorum

beyler yaklaşık 1 aydır günde 10 saatten fazla pc başındayım aoc 27g2u modelini kullanıyorum sanırsam başlarda böyle bir sorun yoktu fakat son 1 haftadır falan video izlerken oyun izlerken hızlı geçişlerde göremiyorum ve gözlerim ağrıyor örnek youtube da bir film izlerkende kamera yana doğru dönerken okuyamaz hale geldim umarım anlatabilmişimdir derdimi :D
Bende ise düzenli olarak 20 saat bilgisayar başında zaman geçirmem sonucunda gözlerim bozulmuştu. 🙂 Ama seninki gibi bir problem olmamıştı. Her ihtimale karşı kontrol için doktora gitmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,372
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri