Arama sonuçları: *

1. BERKANY

Psikoloğa gidenler cevaplayabilir mi ?

bende pek inananlardan değildim. Eşim PDR'ci yani psikolojik danışman,Kendisine seansa gelenlerin kendisine yazdıklarını okudum gerçekten işe yaradığını ifade ediyorlardı. Özetle işe yarıyormuş
  2. BERKANY

ACİL TIBBI YARDIM LAZIM DİŞİM YERİNDEN ÇIKTI

Bu tarz konulara tepki verilmezse alir başını gider.Burda biz kimiz ki sana öneri verelim.Doktor olan adam bile öneri de bulunmaz.En doğru olanı en yakın sağlık kuruluşuna gitmek.Burada tanımadığın insanların önerisini mi uygulayacaksın.Disini takmak için dişini yerine koy git duvara kafa at tam...
  3. BERKANY

ACİL TIBBI YARDIM LAZIM DİŞİM YERİNDEN ÇIKTI

İnternetten tıbbi yardım verilir. Doktora git çok mu uğraştın böyle bir konu için.
  4. BERKANY

Gripte ateş varken kalp çarpıntısı, yüksek nabız

Ilık bir duş alabilir alnına ıslak bez koyabilirsini,.Ustunuzu de fazla ortmeyin mumkunse bir süre o şekilde kalın.
  5. BERKANY

Yeni koronavirüsü mü kaptım?

hava değişikliğindendir çok takılma.
  6. BERKANY

Kuduz aşısı olmalı mıyım?(Gidip Oldum)

Kediler temizdir ama yine de sen bilirsin. Geçmiş olsun
  7. BERKANY

hemoroid için ameliyat mı daha iyi lazer mi ?

Doktora danışın bence.
  8. BERKANY

vantilatör kol ve göğüs ağrısı yaparmı

Kas ağrısıdır ayni yere sürekli vurduğu için.Yine de çok şüphelendiysen doktora git.Genelde tutulma kas ağrısı olur vantilatör den dolayı.
  9. BERKANY

vantilatör kol ve göğüs ağrısı yaparmı

Yapar .Aynı yere sürekli vurursa ağrı yapar
  10. BERKANY

☀️ Hangi şehirdesiniz ve hava kaç derece?

Çankırı 30-35 derece akşamları düzeliyor Allah'tan.
  11. BERKANY

Mavi ışık gözlüğü ile bilgisayar kullanmama rağmen kör oldum

ayriyetten göz problemlerinin bir cogu genetiktir.3 yasında gözlük kullananlar oluyor cocuk :D pc de sabhlayacak hali yok cocugun.
  12. BERKANY

Kulaklık Kafada çökme Yapar Mı?

Öyle bir şey olamaz.500grm bir kulaklık ile istersen uyu senelerce kafatasında değişiklik yapmaz.
  13. BERKANY

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

Şaka bir yana öyle diyorlar kral internette. 08:00 da 15.gün açılıyor.Bildiğin gibi 15 günlük randevu listesinden seçim yapıyorsun.Böyle bir dene inşallah randevu oluşturabilirsin.
  14. BERKANY

Sabah 7:59 da 15.gün için F5 yapıcaksınız indirim siteleri gibi .ASDASDASDASD 08:00 da 15.gün e yapışacaksınız.ancak öyle alabiliyorsunuz, bir de talep oluşturuyon başkası gitmezse bildirim geliyor şansa nasip kismet.Gelirse 2 rekat şükür namazı da kıldım mı GG easy.
  15. BERKANY

Baba ben neden parayı basıp ücretiyle özele gideyim.Devlet Hastanesi ne işe yarıyor o zaman hepsi özel olsun ?
  16. BERKANY

Kötü günleri geride bıraktık. Daha da kötü günleri bekliyoruz inşallah
  17. BERKANY

Elimde kırık olduğu söylendi doğru mu bu?????

Geçmiş olsun, doktorlarda insan yanilma paylari haliyle olacak. Rontgen cihazlarinin kalitesi de tabii ki bu yanilma payina etki ediyordur.Sen saglik olarak kendini iyi hissediyorsan gerisi önemli değil.
  18. BERKANY

Kedi tırmaladı ne yapmam lazım ?

tırmalama ile değilde ısırma ile sıkıntı diye biliyorum.
  19. BERKANY

Doyup doymadığımı anlayamıyorum.

Yavaş ye bol çiğne 20 dk aralıkla 2. Tabağı ye . Gözün doymuyordur iki tabak arası zaman koy
  20. BERKANY

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

:Devlenebilirsin mahkemeyle yaş büyüt :D
Top Bottom