Neler Yeni

Elimde kırık olduğu söylendi doğru mu bu?????

Bergee

80+ Silver
Güncelleme 23.04.2023 : Alçı çıkarıldı ve elimde kesinlikle kırık olmadığı ve ilk doktorun baktığı röntgende başkasının röntgeni ile karışma olduğu anlaşıldı. Ön yargılı davranan arkadaşlara demem o ki önyargılı davranıp saçma sapan konuşmalarınız yerine her insan hata yapabilir falan deyip olabilir böyle şeyler diyebilirsiniz :) Sonuçta hatasız kul olmaz sizin ya da başkalarının bildiği doğrular bazı kısım insanlar için yanlıştır. Burnunuzun dikine gidip her şeye herkese laf sokma cabasına girip bunun cehaletlik olduğunu düşünüp en cehalet içinde olanın kendinizin olduğunuzun farkına varmanız dileğiyle iyi forumlar :)

Dip not; Başınıza böyle bir şey gelirse doktorun bana yalan borcu mu var doğrudur koca doktor yıllarca okumuş diye düşünmeyin. Sağlığınız için gerekirse 3 doktora gerekirse 5 doktora gösterin.

Şimdi bu ilk görsel sözde kırığın olduğu gözüktüğü doktorun öyle söylediği; (ellim alçıya alındı)

WhatsApp Görsel 2023-04-22 saat 02.44.56.jpg

Bu da 2 hafta sonra başka bir doktor ile kontrol'e gittiğim ve 2 haftada nasıl bu kadar iyileşti dediği röntgenim;

WhatsApp Görsel 2023-04-22 saat 02.45.02.jpg

Son düzenleme:

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
bu açıdan çok belli olmuyor kontrast ayarını değişip bakmak lazım(yanlış görmediysem seçe parmağının metacarp kısmında çatlak var) ama kontrast ayarıyla tam belli olur o

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktoru yalanlamamızı mı istiyorsun? Doktora güvenmeyip forumdan röntgen inceletmek ne kadar mantıklı? Komedi konu...
Kanka ne alaka? Röntgenler arasında bir fark göremedim. Sormak istedim ne var bunda?

bu açıdan çok belli olmuyor kontrast ayarını değişip bakmak lazım(yanlış görmediysem seçe parmağının metacarp kısmında çatlak var) ama kontrast ayarıyla tam belli olur o
Çatlak yok kırık var dendi bende çatlak var gibi gördüm açıkçası tam manasıyla anlayamadım.

İlk defa böyle bir cahalet dolu soru gördüm. röntgen yalan söylemez kırık varsa kırıktır hele doktor söyledi ise adamlar film izlemek için okumuyor bunun fotoğrafını bize atmışsın kendin bakıp kendi tedavini yapsaydın çok iyi biliyorsan hastaneye ne gerek vardı

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Kanka ne alaka? Röntgenler arasında bir fark göremedim. Sormak istedim ne var bunda?

Çatlak yok kırık var dendi bende çatlak var gibi gördüm açıkçası tam manasıyla anlayamadım.
kırıktan kastları catlaktır. çatlaktada alçıya alınır yani tedavin doğru. 2 haftada kaynamasıda gayet doğal

Bergee

80+ Silver
İlk defa böyle bir cahalet dolu soru gördüm. röntgen yalan söylemez kırık varsa kırıktır hele doktor söyledi ise adamlar film izlemek için okumuyor bunun fotoğrafını bize atmışsın kendin bakıp kendi tedavini yapsaydın çok iyi biliyorsan hastaneye ne gerek vardı
Güzel kardeşim 2 farklı hastaneye gittim cehalet ile ne alakası var bunun? İlk alçıya alan kırık var dedi diğerine 2 hafta sonra kontrole gittim 2 haftada nasıl kaynadı bu diyor kırık nerede diyor kime güvencem hangisi doğru söylüyor?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Geçmiş olsun, doktorlarda insan yanilma paylari haliyle olacak. Rontgen cihazlarinin kalitesi de tabii ki bu yanilma payina etki ediyordur.Sen saglik olarak kendini iyi hissediyorsan gerisi önemli değil.

Bergee

80+ Silver
kırıktan kastları catlaktır. çatlaktada alçıya alınır yani tedavin doğru. 2 haftada kaynamasıda gayet doğal
Teşekkürler hocam ilgi ve alakanızdan ötürü yarın 3. Farklı bir hastaneye gideceğim birde orada başka bir uzman doktora gideceğim kafamı çok karıştırdılar bende bir insan olarak tabii ki kuşkulandım her iki doktorunda farklı bilgiler vermesinden ötürü.

Geçmiş olsun, doktorlarda insan yanilma paylari haliyle olacak. Rontgen cihazlarinin kalitesi de tabii ki bu yanilma payina etki ediyordur.Sen saglik olarak kendini iyi hissediyorsan gerisi önemli değil.
Sağolun hocam. Elbette ki var yanılma payları, dediğim gibi kuşkulandığım için sormak istedim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,852
Üyeler
168,857
Son üye
elijaho
Top Bottom