Arama sonuçları: *

• Users: Batuw
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Batuw

Göz ölçümü okumayı bilen var mı

Okuyan var mi
  2. Batuw

Düz tabanım var mı (MSÜ)

Arkadaşlar taban düz mü anlayan var mı
  3. Batuw

Elde geçmeyen uyuşukluk hissi

Gördüğüm en iyi kapak galiba senin ki oldu
  4. Batuw

her gün 300 şınav çekmek zararlı mı

Terörist form herhalde durmadan o kadar çekmek zor göğüs ve triceps atar mısınız
  5. Batuw

Boyun düzleşmesini yastık ile duzeltmek

Bu ne lan ?! Sanki gazoz kapağı sıkma makinası gibi ortopedik yastıkla 3/4 ayda düzelmez mi
  6. Batuw

Boyun düzleşmesini yastık ile duzeltmek

Ortopedik yastık ise yarıyor mu MSÜ istiyorum ondan
  7. Batuw

Boyum çok kısa normalmi ?

Ebeveynlerine bir bak düzenli süt iç spor yap daha küçüksün ergenligin başlamadı belkide ama bunu düşünüp stres yapma beyin çok kolay kandiriliyor olmayacak şey olur
  8. Batuw

Mavi ışık gözlüğü ile bilgisayar kullanmama rağmen kör oldum

Arkadaşlar mavi ışık gözlüğü ile bilgisayar oynarken bir şey olmayacağını düşünüyorduk ama bir gün uyandığımda bir saha eskisi gibi gorememeye başladım gözlerinizin değerini bilin size hiç bir şey katmayan oyunlar için geleceğinizi karartmayin gozcuden sıra bile alamiyorum her yer dolu yaşım 18...
  9. Batuw

Bilgisayar/ telefon gözleri bozar mı ?

Arkadaşlar gece 5 e kadar falan dizi film izliyorum sabah 12 den sonra full oyun hayatsiz değilim ama sınav döneminden geçtiğimiz için biraz kendime zaman tanidim ve bu şekilde bir hafta falan yaşadım uyku duzenim maf oldu göz altlarim torbalı ve sanırım gözlerim kurudu ayriyeten görüşte...
  10. Batuw

Saçlarım dikine uzuyor bağlayınca şişiyor

Arkadaşlar bir arkadaş var saçını bağlayınca arka taraf yani tokadan sonrası şerit gibi assagi eğimli hepsi toplu ve birleşik ama benim saçımı bağlayınca kafamın her yerinden saç çıkıyor ve arka taraf yumruk gibi kabarık oluyor ne yapmam lazım
  11. Batuw

Sol kasım sağ kasımdan daha şişkin nasıl düzeltebilirim

Evet genetiğin öyle
  12. Batuw

Sol kasım sağ kasımdan daha şişkin nasıl düzeltebilirim

Usta karın kaslarında asimetrik geni vardert edilecek bir şey değil bende direkr çapraz kaslar
  13. Batuw

Vücudum iyi sayılır ama şınav cekemiyom

Arkadaşlar kilom 64 boy 181 göğüslerim falan baya belli 3 aydir nerdeyse spor yapıyorum ama spor yapmadan önce rahat 35+ sınav cekerken şimdi 10 tanede zorlaniyom neden sizce
  14. Batuw

Çıkan kemiği geri takmazsak ne olur ?

Yo öyle bir dururumun yok sadece merak ediyorum
  15. Batuw

Çıkan kemiği geri takmazsak ne olur ?

Arkadaşlar diyelim ayağımda kolumda parmağımda bir yer çıktı oynatamiyorum çıkık olduğunu da bilmediğim için sardım diyelim ve doktora gidemiyorum ne olur acaba ?
  16. Batuw

Full Body çalışmak mi daha iyi bölgesel mi

Programınız nedir bende öyle istiyorum ama 2 aydir fln yapiyorum
  17. Batuw

Idhsjxjajsn yok la karın kası işte inceltiyor ve siklastiriyor diye biliyorum 1661954837 Soruma cevao yok mu hâlâ ya
  18. Batuw

Başladıktan 1.5 hafta sonra ve 2 ay sonra
  19. Batuw

Sabah uplayam bari
  20. Batuw

Bizim hoca hiç ilgilenmiyo internetede baktım bilen biri varsa bide tavsiye almak istedim
Top Bottom