Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

İlişki sonrası kasıkta ağrı

Partnerin biraz kiloluymuş sanırım, yada kemik gibi zayıf bir kız
  2. Beşiktaşlı Reyna

Diş çekimi olduğu için ağzıma su almam dahi yasak gusul geçerli midir?

Niyet önemli Allah kabul etsin
  3. Beşiktaşlı Reyna

kan verme ve serum da unuttuğum bir olay yardım eder misiniz

İşlemlerin bittiyse ve çıkarmayı unuttularsa onların hatası aslında. İşlemler bitince onların çıkarması gerekiyor. Sende unutup dile getirmemişsin evde tek çıkarmışsın bi sıkıntı olmaz merak etme masaj yap koluna. Muhtemelen çıkarırken zorlandın sanırım ve gerekli baskıyı yapmamış olabilirsin...
  4. Beşiktaşlı Reyna

Boyum 1.70 olur mu?

Bol bol basketbol ve bolca yoğurt süt ürünü tüket. Demirleri asılarak sallan kendini asılı bırak 1.60 boydan 1.80 boya ulaştım 2 sene içinde şuan hem annem hem babamdan uzunum. Ailede ve akrabada en uzun ben varım
  5. Beşiktaşlı Reyna

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

İstemsizce bu konudan sonra dilime dikkat ettim de alt damakta ve yutkunurken bende ön dişlerimi itiyorum. Herhalde herkes yanlış yapıyor :D
  6. Beşiktaşlı Reyna

Türkiye'de kürtaj ücretleri

50 liraya bim kondomu satılıyor knka onada ne kadar güven olur kim bilir
  7. Beşiktaşlı Reyna

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Evet arkadaşlar bu doğru olabilir, yeni virüse yakalandım sürekli öksürük ve ateş var. Covid testi yaptırdım fakat negatif. Ateşim düşmüyor öksürük geçmiyor. Yaklaşık 1 hafta oldu
  8. Beşiktaşlı Reyna

Sakalım Çıkıyor Ne Yapmalıyım?

hayır
  9. Beşiktaşlı Reyna

Rahat ol köse olmazsn makineyle al sadece sürekli alma ama. Askerlik bitsin kafana göre jiletle alırsın. Rahat ol sakın vurma jilete mecbur kalmadıkça
  10. Beşiktaşlı Reyna

Babanın sakalı nasıl peki köse mi oda yoksa sakallı mı
  11. Beşiktaşlı Reyna

Her gün soğuk suda tıraş olacaksın. Her gün sakalın az olsa bile yüzüne jilet değecek. Bunun için askere gidene kadar sakal derdi düşünme. Askerden sonra bakarsın. Askerde sakalsız olmak en iyisi. Diğer askerler her gün tıraş olurken sen 3-4 günde bir olursun. Bu senin için ve vücüdun için bir...
  12. Beşiktaşlı Reyna

Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın
Top Bottom