Neler Yeni

Sakalım Çıkıyor Ne Yapmalıyım?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim berber "17 yaşına kadar jiletle almayın" diyordu, ne kadar doğru bilmem.
Bizim tanıdık berber var her zaman oraya giderim ona sordum ve o da elleme dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan köseliğin meyi var laf etme bana o.O2
Şimdi alt kısımda olanlar biraz sinir bozabiliyor ama yanakta bence kötü duruyor ve bizim aile de de bu şekilde çıktığı için bende öyle olmak istemiyorum.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Birkaç arkadaşım da dahil sakallı daha çok yakışacağını düşünüyorum bana ama abiminki gibi köse olmakta istemiyorum ikisi de olunca bir genetik mi dedim açıkcası. Ne manada daha iyi açıklar mısınız?
Her gün soğuk suda tıraş olacaksın. Her gün sakalın az olsa bile yüzüne jilet değecek. Bunun için askere gidene kadar sakal derdi düşünme. Askerden sonra bakarsın. Askerde sakalsız olmak en iyisi. Diğer askerler her gün tıraş olurken sen 3-4 günde bir olursun. Bu senin için ve vücüdun için bir avantaj.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Bizim tanıdık berber var her zaman oraya giderim ona sordum ve o da elleme dedi

Şimdi alt kısımda olanlar biraz sinir bozabiliyor ama yanakta bence kötü duruyor ve bizim aile de de bu şekilde çıktığı için bende öyle olmak istemiyorum.
Ben köseyim herhalde öyle dalga geçiyordu sınıftakiler 12ye geçtim alt kısımda çıkıyor şimdi onu da ellemiyorum daha da çıkar diye hem böyle iyi duruyor
Jiletle kesme derim iyice kalın çıkar makineyle kesersen de yayılır iple fln aldır knk

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her gün soğuk suda tıraş olacaksın. Her gün sakalın az olsa bile yüzüne jilet değecek. Bunun için askere gidene kadar sakal derdi düşünme. Askerden sonra bakarsın. Askerde sakalsız olmak en iyisi. Diğer askerler her gün tıraş olurken sen 3-4 günde bir olursun. Bu senin için ve vücüdun için bir avantaj.
Babam sanırsam bunu kastetti.

Ben köseyim herhalde öyle dalga geçiyordu sınıftakiler 12ye geçtim alt kısımda çıkıyor şimdi onu da ellemiyorum daha da çıkar diye hem böyle iyi duruyor
Jiletle kesme derim iyice kalın çıkar makineyle kesersen de yayılır iple fln aldır knk
İnsandan insana değişebilir sende güzel duruyorsa ve beğeniyorsan bence sorun yok.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Babam sanırsam bunu kastetti.

İnsandan insana değişebilir sende güzel duruyorsa ve beğeniyorsan bence sorun yok.
Babanın sakalı nasıl peki köse mi oda yoksa sakallı mı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Sakalı var ama bazı bölgelerde çıkmıyor yanağının ortasında küçük nokta çenesinin altında bir iki nokta gibi
Rahat ol köse olmazsn makineyle al sadece sürekli alma ama. Askerlik bitsin kafana göre jiletle alırsın. Rahat ol sakın vurma jilete mecbur kalmadıkça

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rahat ol köse olmazsn makineyle al sadece sürekli alma ama. Askerlik bitsin kafana göre jiletle alırsın. Rahat ol sakın vurma jilete mecbur kalmadıkça
Makine kalınlaştırmaz değil mi?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
köse olmaktan korkuyorum

yapabileceğin pek bir şey yok. hem abinde hem babanda varsa sana da genetik olarak geçebilir. kesip kesmemen bu durumu değiştirmez.

Bu köseliğin başlıca nedenleri erkek eşey (biyolojik cinsiyet) hormonu olan testosteronun azlığı ya da vücutta dengesiz dağılımı olabilmektedir. Bunun dışında ailesel faktörlerden olan genler nedeniyle belli bölgelerde kıl köklerinin azlığı da köseliğe sebebiyet verebilmektedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,224
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom