Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Babası da karşıymış ama, askerde sıkıntı çekersin demiş.Evet zaten sakalının çıkmasını istiyorsan dedim
Babası da karşıymış ama, askerde sıkıntı çekersin demiş.Evet zaten sakalının çıkmasını istiyorsan dedim
Neye sıkıntı çıkaracak? Askeriye'de bölük komutanından bu konuda tölerans bile isteyebiliyorsunuz. Üstelik her türlü çıkacak. Şekillenmezse olmaz.Bunu babam yapma sakın dedi jilette dahil. Şuanda iyi gözükebilir ama askerde sıkıntı çekersin dedi
Bunu biliyorum ama babam ne manayla dedi anlamadımAskerde her gün tıraş olman gerekiyor zaten.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
bir şey sorabilir miyim (ban yemeden önceki givi boş yapmıcam)Ben de 14-15 yaşına kadar sakalsızdım. Daha yeni yeni çıkıyor. Yani 1 yıldır diyebilirim. Lakin daha tam anlamıyla çıkmadı. Yavaş yavaş.
Birkaç arkadaşım da dahil sakallı daha çok yakışacağını düşünüyorum bana ama abiminki gibi köse olmakta istemiyorum ikisi de olunca bir genetik mi dedim açıkcası. Ne manada daha iyi açıklar mısınız?Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın
Sorun?bir şey sorabilir miyim (ban yemeden önceki givi boş yapmıcam)
Ben 11 yaşındayım 12 ye gircem bildiğin koskoca bıyığım var normal mi? Ve sakal hangi yaşlarda çıkar?Sorun?
Şaka mı? O bünyeden bünyeye değişir. Benim arkadaşımın 8. sınıfta sakalları çıkmaya başlamıştı. Benim 9-10. Sınıf arası başladı. Senin daha erken, daha geç de başlayabilir. Bünye meselesi kısacası.Ben 11 yaşındayım 12 ye gircem bildiğin koskoca bıyığım var normal mi? Ve sakal hangi yaşlarda çıkar?
Lan köseliğin meyi var laf etme banaDeli gibi çıkmasını istemiyorum sadece köse olmak istemiyorum
Şaka değil tamamdır sağol.Şaka mı? O bünyeden bünyeye değişir. Benim arkadaşımın 8. sınıfta sakalları çıkmaya başlamıştı. Benim 9-10. Sınıf arası başladı. Senin daha erken, daha geç de başlayabilir. Bünye meselesi kısacası.