Neler Yeni

Sakalım Çıkıyor Ne Yapmalıyım?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunu babam yapma sakın dedi jilette dahil. Şuanda iyi gözükebilir ama askerde sıkıntı çekersin dedi
Neye sıkıntı çıkaracak? Askeriye'de bölük komutanından bu konuda tölerans bile isteyebiliyorsunuz. Üstelik her türlü çıkacak. Şekillenmezse olmaz.
Askeriye'lerde zaten neredeyse her gün traş şart.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Askerde her gün tıraş olman gerekiyor zaten.
Bunu biliyorum ama babam ne manayla dedi anlamadım :)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Köse olmazsın ama emin ol sakalsız olmak en iyisi. Ne demek istediğimi askere gittiğin zaman anlarsın
Birkaç arkadaşım da dahil sakallı daha çok yakışacağını düşünüyorum bana ama abiminki gibi köse olmakta istemiyorum ikisi de olunca bir genetik mi dedim açıkcası. Ne manada daha iyi açıklar mısınız?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben 11 yaşındayım 12 ye gircem bildiğin koskoca bıyığım var normal mi? Ve sakal hangi yaşlarda çıkar?
Şaka mı? :D O bünyeden bünyeye değişir. Benim arkadaşımın 8. sınıfta sakalları çıkmaya başlamıştı. Benim 9-10. Sınıf arası başladı. Senin daha erken, daha geç de başlayabilir. Bünye meselesi kısacası.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Ben de seninle yaşıtım, benim de çıkıyor hafiften. Makineyle kestim direk. Jiletle kesmeni önermem çok sertleşir

Top Bottom